Eusebio: “Aquests partits ens serveixen per créixer”

Eusebio: “Aquests partits ens serveixen per créixer”

El Barça B va competir davant l’Sporting però va sortir d'El Molinón amb una derrota (1-0) davant un rival que aspira a tot Eusebio no va sortir satisfet pel resultat, però sí per l’actitud dels seus jugadors

El Barça B va caure derrotat a El Molinón (1-0) aquest dissabte davant un rival, l’Sporting, que ja suma 60 punts i veu com les seves aspiracions de poder disputar l’ascens, ja sigui per via directa o play-off, són cada cop més probables.

“He vist un equip molt intens. L’Sporting d’Abelardo ha estat un bon rival, tenen un magnífic estadi i la seva afició és de primera”, va explicar Eusebio després del partit.

Gran esforç sense resultat

El filial blaugrana segueix donant tot el que té en aquesta recta final de temporada. Aquest dissabte, però, la bona feina no va tenir premi. “Hem competit bé el partit, que ha estat igualat. Nosaltres amb el nostre control i ells amb una molt bona defensa. Tots dos conjunts han tingut ocasions de gol però ha estat l’Sporting qui ha aconseguit posar-se per davant. Ho hem intentat amb paciència movent la pilota d’una banda a l'altra. Ens ha faltat la mentalitat d’anar a guanyar el partit des de l’inici però ens hem enfrontat a un gran rival que ha fet les coses molt bé”, va analitzar l’entrenador blaugrana.

“Estic encantat amb la feina del meu equip, de la mentalitat dels meus jugadors. Aquests partits serveixen per créixer, per madurar i per seguir la seva progressió com a futbolistes”, va afegir.

Sporting, candidat per a l’ascens

Amb la victòria, els asturians s’apropen al seu gran objectiu de jugar la temporada vinent a la Primera Divisió. “Hi ha molta igualtat a la part de dalt de la classificació, però l’Sporting ve de menys a més. Aquests últims resultats els donen il·lusió i motivació, que els pot donar molt al final. L’Sporting arriba en un moment idoni al tram decisiu de la temporada”, va comentar Eusebio.

“Vaig coincidir una temporada amb Abelardo com a jugador al Barça. El tinc en gran estima, té molts bons valors i sentit comú que transmet al seu equip ara com a entrenador. Està fent una gran feina fins al moment al primer equip de l’Sporting. És un dels entrenadors que poden tenir un futur important”, va concloure el de La Seca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut