Un dia d’estiu al Camp Nou

Un dia d’estiu al Camp Nou

El Club millora l’oferta d’oci i restauració a les instal·lacions del Camp Nou per als visitants amb activitats complementàries

Amb l’arribada de l’estiu, les instal·lacions del FC Barcelona a Les Corts s’omplen de visitants amb ganes de gaudir de l’experiència Barça. La fi de la temporada esportiva permet afegir uns serveis complementaris al Tour Camp Nou Experience, quan la disponibilitat de l’Estadi ja no es veu afectada per la competició i les necessitats del primer equip.

El Club posa a l’abast de totes les persones que visiten el Camp Nou un seguit de nous espais que milloren l’oferta d’oci i restauració. Els visitants del Tour ja poden gaudir d’un nou recinte, el Camp Nou Lounge, que s’ubica sobre la primera graderia. En aquest espai exclusiu dintre del recorregut es poden contemplar les millors panoràmiques de l’Estadi i es pot degustar un assortit de tapes selectes.

La terrassa Estrella Damm de l’esplanada ha ampliat el seu espai, renovant també la carta de pizzes i s’incorporen altres opcions de restauració fresca i saludable, com fruites o ‘smoothies’.

Durant el recorregut del Tour també s’ha ampliat el servei de fotografia per immortalitzar aquests records amb una nova i àmplia oferta.

La zona del Boulevard ha incrementat l’oferta de restauració amb la gelateria Ben & Jerry, la cafeteria Jamaica i els entrepans de Fresh & Ready.

A més, les instal·lacions blaugrana tindran a partir del juliol un nou espai de restauració a la plaça de la font de Canaletes, ubicada a l’accés 15, amb la inauguració d’una nova cafeteria on es podrà gaudir d’una àmplia carta d’amanides, hamburgueses o entrepans.

Experiències exclusives per a empreses

D’altra banda, les empreses que vulguin oferir una experiència exclusiva als seus clients o empleats disposen d’un seguit d’activitats ludicoesportives. L’activitat ‘You Play’ fa realitat el somni de milions d’aficionats de jugar un partit al Camp Nou i, amb els ‘Xuts a Porteria’, tindran l’oportunitat de marcar un gol al terreny de joc de l’Estadi o del Miniestadi.

L’oferta d’activitats per a empreses es complementa amb la Platea Camp Nou i els ‘Sopars a la Gespa’ al mateix cor del Camp Nou. El terreny de joc es transforma per acollir-hi recepcions i sopars de gala en un marc incomparable que sorprendrà els convidats d’un esdeveniment inoblidable.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut