El Cadet, campió d’Espanya

El Cadet, campió d’Espanya

Els homes de Marc Calderón culminen una temporada increïble en la qual han estat també campions de Catalunya Han superat el Reial Madrid per 73-68 a la final amb una gran actuació de tot l’equip

El Cadet A del Barça, entrenat per Marc Calderón, s’ha proclamat aquest dissabte a Saragossa campió d’Espanya després de superar el Reial Madrid per 73-68 en la gran final. Eric Martínez (15), Màxim Esteban (16), Aleix Font (15), Pol Figueras (9+8) i Atou Diagne (11+14), els blaugranes més destacats.

El Barça ha començat a guanyar la final al segon període, moment en el qual han arribat a guanyar per deu punts (31-21). El Madrid, amb Doncic com a estilet ofensiu (25 punts), ha reduït diferències al descans (33-28) i a la tornada del vestidors ha empatat el partit a 35. Però un parcial de 9-0 dels blaugranes ha reactivat l’equip i ha entrat en l’últim període amb quatre punts d’avantatge (55-51).

Al tram final del matx un triple d’Aleix Font ha donat nou punts de diferència (60-51) i, tot i que el Madrid ha reaccionat (63-62), Diagne i Màxim Esteban han trencat el partit a menys d’un minut per acabar. El 73-68 final permet al Barça sumar el seu segon títol de campió d’Espanya de forma consecutiva i completa una temporada espectacular en què també ha estat campió de Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut