Reunió de la FIFA amb el FC Barcelona

Reunió de la FIFA amb el FC Barcelona

El president Joseph Blatter rep el president Josep Maria Bartomeu i una delegació del FC Barcelona

Una delegació del FC Barcelona presidida pel seu president, Josep Maria Bartomeu, ha fet avui dimarts una visita de cortesia al president de la FIFA, Joseph Blatter, a la seu de l'organisme rector del futbol mundial a Zuric.

S’ha tractat de la primera trobada entre el president Blatter i el president Bartomeu, des del seu nomenament al capdavant del FC Barcelona. Durant la reunió, tots dos han coincidit en la necessitat que tots els estaments del futbol treballin de forma unida per al benefici de les activitats futbolístiques i la globalitat de l'esport.

També s’han tractat a la trobada qüestions relacionades amb la protecció de menors, tot i que la conversa ha estat de naturalesa general, ja que el president Blatter no té cap participació en les decisions de la Comissió Disciplinària de la FIFA, com tampoc en el procediment d'apel·lació del FC Barcelona, actualment en curs.

El president del FC Barcelona ha estat acompanyat pel vicepresident esportiu Jordi Mestre, pel vicepresident de Comunicació Manel Arroyo i pel director de l’Àrea de Gestió de Futbol Raúl Sanllehí. Per part de la FIFA han estat presents el director d'Associacions Membres i Desenvolupament, Thierry Regenass, així com el director de Comunicació i Relacions Públiques, Walter de Gregorio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut