Cesc Fàbregas, a un partit dels 150 amb el FC Barcelona

Cesc Fàbregas, a un partit dels 150 amb el FC Barcelona

El balanç amb el d’Arenys sobre la gespa és de 106 victòries, 27 empats i 16 derrotes

Cesc Fàbregas podria arribar aquest diumenge als 150 partits oficials amb el FC Barcelona. El ‘4’ blaugrana, aterrat l’estiu del 2011 a Can Barça, assolirà la xifra rodona si participa en un partit que pot esdevenir crucial per al títol de Lliga. En cas de victòria a Elx, els blaugranes seguirien optant a la seva cinquena Lliga en sis anys. Seria el seu vuitè títol com a culer.

42 gols

En aquests 149 partits disputats ha marcat un total de 42 gols. Es reparteixen així: 28 a la Lliga, 9 a la Copa, tres a la Champions, un a la Supercopa d’Europa i un a la Supercopa d’Espanya. Ha signat un hat-trick i un total de sis doblets i seu va ser, entre d’altres, el gol 5.500 de la història del Club a la Lliga. En aquests compromisos ha sumat 106 victòries, 27 empats i 16 derrotes.

En cas de jugar, el partit 150 de Cesc té un petit risc. I és que el migcampista blaugrana està apercebut de sanció. Una groga al camp de l’Elx faria que es perdés l’última jornada de Lliga al Camp Nou, contra l’Atlètic de Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut