FC Barcelona – Reus Deportiu: Campions de Lliga (8-4)

L’hoquei patins blaugrana guanya el Reus Deportiu i es proclama campió de Lliga quan encara falten quatre jornades perquè acabi la competició

El Barça d’hoquei patins s’ha proclamat campió de Lliga quatre jornades abans del final de la competició, fet que el converteix en l’equip més matiner a aconseguir-la des que l’OK Lliga va recuperar el format de Lliga regular, la temporada 2009/10. Els de Ricard Muñoz han certificat el títol després de guanyar aquesta nit el Reus Deportiu per 8 a 4 al Palau Blaugrana. Una setmana rodona per a l’hoquei patins blaugrana, que cinc dies abans, i en el mateix escenari, es van convertir campions de la Lliga Europea.

Primer temps sense treva

Abans de començar el partit els jugadors del Reus Deportiu han homenatjat el campió d’Europa amb el tradicional passadís i també s’ha guardat un minut de silenci en memòria dels nois de l’equip de futbol sala de Monterrubio de la Serena que han perdut la vida en un accident de trànsit.

Ha estat un inici intens digne de dos conjunts històrics de l’OK Lliga. Ocasions per a tots dos equips als primers minuts, però ha estat el Barça, mitjançant Pablito Álvarez, que ha obert la llauna al minut 8. I instants després Marc Gual, amb un golàs, ha posat el 2 a 0 al marcador del Palau Blaugrana.

Però el Barça ha vist com Marc Gual era expulsat amb vermella directa després d’una falta a Costa. El Reus ha transformat la falta directa llançada per Adroher, que ha enganyat molt bé Egurrola. Reinaldo Garcia ha fet el 3 a 1, però els reusencs han tornat a escurçar distàncies amb un gol de Casanovas de penal. Abans del descans Marín ha tornat a distanciar-se a l'electònic amb un gol de penal (4-2).

Posen la directa al tram final

La segona part ha començat amb un gol de ‘Jepi’ Selva al minut 2, que ha posat el 4 a 3. Un resultat que no s’ha mogut fins als últims cinc minuts de partit. Reinaldo i Pablo Álvarez han fet el 6 a 3 al minut 44. I després ha aparegut Torra, que, per partida doble, ha ampliat encara més l’avantatge. Rubio, per al Reus, ha acabat de tancar el marcador.

Els minuts finals han servit perquè el Palau Blaugrana ja comencés a celebrar el títol de Lliga. Una festa que ha continuat damunt la pista un cop els àrbitres han xiulat el final.