Luis Enrique i el nou Barça, protagonistes de les portades de la premsa esportiva

Luis Enrique i el nou Barça, protagonistes de les portades de la premsa esportiva

Els mitjans escrits es fan ressò de l’anunci del nou entrenador i de les arribades de ter Stegen, Rafinha i Deulofeu

El nou Barça és notícia. L’anunci de Luis Enrique com a nou entrenador del primer equip i les arribades de ter Stegen, Rafinha i Deulofeu acaparen les portades de la premsa esportiva d’aquest dimarts.

El diari ‘Mundo Deportivo’ titula en portada “El Barça que ve” i a la pàgina 2 “El Barça de Luis Enrique”. També dedica un apartat als “joves amb fam de glòria”, referint-se a les tres cares noves confirmades dilluns al vespre pel Club.

Semblant és la línia del diari ‘Sport’. La seva portada diu “Luis Enrique fitxa a Deulofeu” i, a les primeres pàgines interiors, es pot llegir: “La seva primera decisió és recuperar Rafinha i Deulofeu per al primer equip: el Club també va confirmar a Ter Stegen. El seu primer gest va ser una picada d’ull al planter, amb la incorporació al primer equip de Deulofeu i Rafinha”.

La portada del diari ‘L’esportiu’ titula “Des de la base”, amb un subtítol que parla de l’inici de “l’anunciada renovació recuperant Rafinha i Deulofeu, formats a la Masia”. A l’interior, dos dels títols que es poden llegir són: “Comença la reconstrucció” i “Caràcter, intensitat i anàlisi”.

La premsa esportiva de fora de Catalunya, els diaris ‘Marca’ i ‘AS’, també fan referència a Luis Enrique, però en un cos de lletra menor.

Part de la premsa generalista també destaca les novetats culers a les seves portades. El diari ‘El Periódico’ titula “Luis Enrique arriba amb ter Stegen, Rafinha i Deulofeu”, mentre que ‘La Vanguardia’ centra la seva mirada, amb una gran foto, en la signatura del nou contracte de Leo Messi: “Messi, el millor pagat del món”. El diari ‘Ara’, per la seva banda, obre amb un “Luis Enrique reinventarà el Barça”.

Els diaris ‘El País’ (“La revolució arriba amb Luis Enrique”) o ‘El Mundo’ (“El Barça inaugura cicle amb Luis Enrique”) també es fan ressò de la notícia del dia en clau culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut