Wilde renova per una temporada més amb una segona d’opcional

Wilde renova per una temporada més amb una segona d’opcional

El brasiler és el màxim golejador del Barça Alusport aquesta temporada en Lliga amb 25 gols Jugarà cinc temporades al Barça Alusport i podria completar-ne una sisena

El FC Barcelona i el pivot Wilde han arribat a un acord per renovar el contracte del brasiler per una temporada amb opció d’una altra més. Javier Bordas, directiu encarregat del Barça Alusport, i el jugador han signat el contracte que unirà les dues parts com a mínim fins al juny del 2015 amb la possibilitat d’ampliar-ho fins al 2016.

Wilde va arribar a l’estiu del 2010 provinent d’ElPozo Múrcia i en aquestes quatre temporades a la disciplina blaugrana, s’ha convertit en un golejador implacable per als esquemes de Marc Carmona. En aquest període, el golejador blaugrana ha ajudat a conquerir tres Lligues, quatre Copes del Rei, tres Copes d’Espanya, dues UEFA Futsal Cup i una Supercopa d’Espanya i ha aconseguit 184 gols en totes les competicions.

“La meva prioritat era quedar-me aquí”

El jugador ha estat molt clar a l’hora de valorar la seva renovació: “La meva prioritat era quedar-me aquí”. Tant ell com la seva família se senten molt identificats amb el Club i la ciutat i no volien plantejar-se el fet de marxar. “He tingut opcions de marxar però la meva intenció era quedar-me. No només per mi, sinó per la meva família. Vull estar aquí el màxim temps possible”, ha reconegut el jugador.

Estem molt contents que Wilde es quedi un anys més com a mínim amb nosaltres. És un any de canvis dins de l’equip, però la renovació de Wilde ens fa molt feliços a tots”, ha manifestat, per la seva banda, Javier Bordas. El brasiler arriba a aquest final de temporada en un moment molt dolç i veu porteria amb molta facilitat: “Marcar gols és la meva manera d’ajudar l’equip. Estic content perquè els gols continuen arribant”. Sense anar més lluny, Wilde va foradar la porteria d’ElPozo Múrcia dues vegades al primer partit de les semifinals de la LNFS. Amb els seus gols, la possibilitat d’arribar a la final és més gran i tot l’equip se’n beneficia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut