El pla del FC Barcelona d’handbol a Colònia

El pla del FC Barcelona d’handbol a Colònia

Els blaugranes surten dimecres cap a la seu de la VELUX EHF FINAL FOUR

Dimecres és el dia en què Xavi Pascual i els seus homes viatgen a la ciutat alemanya de Colònia per afrontar el repte més important de la temporada: la Final Four de la Champions d’handbol. Us expliquem quin pla portaran els blaugranes duran aquests dies a Colònia.

Dimecres: Entrenament i viatge

El dia de viatjar cap a Colònia ja ha arribat. Dimecres a la tarda els blaugranes viatgen cap a Alemanya i ja dormiran a la ciutat seu de la Final Four.

Abans de viatjar tenen entrenament al Palau Blaugrana i dinar de grup. Des de les instal·lacions del Club es desplaçaran a l’aeroport del Prat per volar fins a Düsseldorf i d’allà, en autocar, fins a Colònia.

Dijous: Entrenament a Colònia

Dijous serà un dia per aclimatar-se i preparar la cita de dissabte davant el SG Flensburg-Handewitt, rival dels blaugranes a la semifinal de la Champions.

Els jugadors esmorzaran a les 9.30 h a l’hotel de Colònia i a les 12 h tenen entrenament al Halle Bergischer Ring de Colònia. El Barça d’handbol no s’entrenarà al Lanxess Arena, atès que el muntatge de l’esdeveniment no ho permet.

A les 14 h serà l’hora de dinar de l’equip i, a les 21 h, el moment per sopar. Durant la tarda nit, els representants del FC Barcelona assistiran a les reunions preparatòries de la Final Four que ha organitzat l’EHF.

Un divendres ple d’activitats

La maquinària de la VELUX EHF FINAL FOUR es posarà definitivament en marxa divendres. A les 11 h l’equip es tornarà a entrenar al mateix pavelló del dia anterior. Un cop finalitzi l’entrenament Mickaël Robin representarà el FC Barcelona en el torneig benèfic de golf que ha organitzat l’EHF.

Sterbik i Sorhaindo signaran autògrafs, cap a quarts d’una al centre de Colònia i a les 14.45 h serà l’hora d’atendre als mitjans informatius. Pascual, Noddesbo,Rutenka,Karabatic,Entrerríos i Tomás són els blaugranes que parlaran amb els mitjans.

Cap a les 18 h el capità Víctor Tomás participarà en un Google Hangout i a les 19 h l’equip assistirà l’Opening Party al Lanxess Arena. Un cop finalitzat aquest event serà l’hora de sopar i descansar per dissabte.

Dissabte, la Champions en joc

Dissabte els blaugranes sortiran a la pista a les 18 h per guanyar-se un lloc a la final de la Champions. Prèviament al partit, els homes de Pascual esmorzaran a les 9.30 h i dinaran a les 13.30 h.

Cap a les 16.15 h està prevista la sortida de l’equip cap al Lanxess Arena de Colònia per jugar la segona semifinal de la VELUX EHF FINAL FOUR.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut