Set blaugranes a la llista definitiva d'Espanya

Set blaugranes a la llista definitiva d'Espanya

Jordi Alba, Piqué, Iniesta, Xavi, Cesc, Sergio Busquets i Pedro formen part de la llista definitiva de 23 futbolistes de la selecció espanyola per al Mundial del Brasil

El FC Barcelona torna a ser l’equip amb més jugadors dins la selecció espanyola després que aquest migdia el seleccionador Vicente del Bosque ha comunicat la llista definitiva per al Mundial del Brasil, que comença en poc menys de 15 dies. Després d’una preselecció de 30 futbolistes, aquest dissabte s’ha donat a conèixer la convocatòria definitiva formada per 23 futbolistes. Una selecció en què hi ha els jugadors del Barça Andrés Iniesta, Xavi Hernández, Pedro Rodríguez, Cesc Fàbregas, Sergio Busquets, Gerard Piqué i Jordi Alba.

En total són set blaugranes. Gerard Deulofeu finalment no hi és. La normativa de la FIFA obliga a fer la llista definitiva de 23 jugadors a partir de la preselecció de 30 feta setmanes abans. Recordem que Deulofeu va ser citat per Del Bosque després de fer-se pública aquesta preconvocatòria. Tot i així, el seleccionador podria seleccionar-lo a partir de dilluns, quan la FIFA obre un nou procés que permet canviar jugadors lesionats.

A més d’Iniesta, Xavi, Pedro, Cesc, Sergio, Piqué i Jordi Alba, també seran al Brasil amb la selecció espanyola els jugadors Iker Casillas, Sergio Ramos, Xabi Alonso, Reina, De Gea, Albiol, Javi Martínez, Azpilicueta, Juanfran, Koke, Cazorla, Mata, Silva, Torres, Villa i Diego Costa.

Espanya, que va guanyar divendres a la nit Bolívia, viatja dilluns als Estats Units, on jugarà el segon partit de preparació del Mundial contra el Salvador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut