Xavi Barroso impulsa l’hoquei patins a les Franqueses del Vallès

Xavi Barroso impulsa l’hoquei patins a les Franqueses del Vallès

El jugador blaugrana ha animat els alumnes de l’Escola Joan Sanpera i Torras a provar de jugar a hoquei patins i gaudir d’un esport molt arrelat a Catalunya

Xavi Barroso, nascut a Caldes de Montbui, s’ha desplaçat aquest dijous fins a les Franqueses del Vallès per promocionar l’hoquei patins entre els infants de diverses escoles d’educació infantil i primària del municipi. El mig del Barça, com la resta dels seus companys d’equip, s’ha implicat a donar a conèixer un esport amb molta tradició a Catalunya. “Aquestes visites són importants. Jo vaig començar a patinar des de ben petit. Si algun d’ells decideix provar-ho seria genial”, ha apuntat Barroso.

Els alumnes de quart de primària de l’Escola Joan Sanpera i Torras l’han rebut amb els braços oberts. Barroso els ha explicat les particularitats de l’hoquei patins i, tot seguit, han posat en pràctica al pati de l’escola els coneixements adquirits. El ‘26’ del Barça els ha animat a provar de posar-se uns patins en un futur immediat i, abans de marxar, ha signat al Llibre d’Honor de l’escola. Aquest divendres repetirà experiència en altres centres educatius del municipi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut