Passaport infantil: últims dies!

Passaport infantil: últims dies!

El passaport infantil es podrà sol•licitar fins al 15 de juny. Aquest passaport permetrà l’accés a l’Estadi dels socis menors de 8 anys activant-lo des de 6 dies abans del partit i fins al seu inici a través del mòbil o de fcbarcelona.cat

En el marc del projecte ‘Nens al Camp Nou’ el FC Barcelona ha creat per a la temporada 2014/15 el Passaport Infantil del Soci, un passi per als socis menors de 8 anys no abonats. Aquest passi incorpora un codi de barres, com el d’un abonament clàssic, que els permetrà entrar als partits directament pels torns d’accés de l’Estadi.

Perquè  els socis menors de 8 anys puguin disposar del Passaport Infantil cal fer una petició emplenant un formulari a través del web del Club fins el 15 de juny. El Passaport, que és gratuït, s’enviarà al seu domicili i tindrà validesa per una temporada. Automàticament, cada any se li renovarà i se li tornarà a enviar a casa.

Peticions partit a partit

El soci infantil podrà accedir al Camp Nou activant el passaport des de 6 dies abans del partit al qual es vulgui assistir i fins al seu inici, mitjançant una aplicació mòbil compatible amb els sistemes iOS i Android. La petició s’ha de fer partit a partit activant l’aplicació, que ja estarà disponible per al primer partit de Lliga. Un cop s’activi el codi de barres del Passaport a través de l’app, es podrà accedir al Camp Nou per qualsevol de les portes previstes per a les entrades infantils. Les persones que no disposin d’un telèfon intel·ligent podran fer l’activació del Passaport a través del web del Club (www.fcbarcelona.cat).

Hi haurà partits excepcionals en què no es podrà entrar amb el Passaport Infantil. A principis de la temporada s’informarà de quins són aquests partits. També hi haurà algunes limitacions de localitats en partits amb horaris familiars, però el Passaport Infantil sempre tindrà prioritat d’accés, també per a aquests partits.

Per a qualsevol consulta o aclariment, el socis es poden dirigir a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), o trucar al telèfon 902 1899 00 o bé escriure un correu a oab@fcbarcelona.cat.

 

[[BOTOVERMELL::Sol·licitar passaport++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formpassaportnens.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut