Les vacances culers del Barça Alusport (1)

Les vacances culers del Barça Alusport (1)

Eivissa, Menorca, Eurodisney i Sicília són algunes de les destinacions triades pels membres del Barça Alusport per passar les seves vacances

Després d’una temporada en què el FC Barcelona ha guanyat quatre dels sis títols en joc, ha arribat el moment per descansar i recarregar les bateries per al proper curs. Cada jugador ha triat un lloc diferent per passar les vacances i poder desconnectar de l’alta competició. Aquí teniu on ho farà cadascú:

Cristian:

El porter madrileny visitarà Eurodisney amb els seus dos fills i la seva parella i després passarà la resta de les vacances a Madrid, d’on és originari el jugador del Barça Alusport.

Aicardo:

El tanca culer repartirà les seves vacances entre Cadis i Galícia. Primer estarà uns dies per Cadis, d’on és ell, i tot seguit es desplaçarà fins a Galícia, d’on és la família de la seva dona. D’aquesta manera, el seu fill David, nascut ara fa vuit mesos, podrà estar amb les dues famílies.

Ari:

Poques vacances tindrà el brasiler. Després de lesionar-se de gravetat a la Copa d’Espanya al tendó d’Aquil·les, el tanca només pensa a recuperar-se. És per això que Ari passarà la majoria del temps a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí als Serveis Mèdics del Club per mirar de tornar a les pistes al més aviat possible. Tot i això, disposarà d’una setmana de vacances que aprofitarà per gaudir a la platja.

Gabriel:
Dues destinacions són les triades per Gabriel. Primer passarà uns dies a l’illa italiana de Sicília, on coneixerà diferents punts de l’illa, i tot seguit tornarà al Brasil, on es retrobarà amb la família i amics. A més, Gabriel té la intenció de poder seguir el Mundial de futbol en directe i donar suport a la seva selecció en algun dels partits d’aquesta Copa del Món.

Dyego:

Després d’incorporar-se a la disciplina culer el gener passat, Dyego no va poder gaudir pràcticament de dies de descans a causa del fet que la temporada de futbol sala al Brasil acaba al desembre. És per això que l’ala blaugrana passarà la major part del temps a la seva terra natal carregant les piles per a una temporada 2014/15 que espera que sigui molt prolífica en títols amb el Barça Alusport.

Lin:

Lin té clar on vol passar els dies de descans. L’ala segovià tornarà a Segòvia, la seva ciutat natal, on passarà la major part de les seves vacances, malgrat que no descarta fer alguna escapada per la geografia espanyola, però encara no ho té decidit. Lin prefereix l’espontaneïtat del moment i decidir-se a última hora.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut