Pascual: “Jugar la final ens omple d’il·lusió”

Pascual: “Jugar la final ens omple d’il·lusió”

El tècnic blaugrana destaca la força de l’equip i reconeix que ha estat el millor partit de Marcelinho des que és jugador del Barça

Xavi Pascual ha reconegut després d’aconseguir el pas a la final de la Lliga Endesa que l’eliminatòria de semifinals contra el València Basket “ha estat molt bonica de viure. M’ho he passat molt bé”. El tècnic blaugrana ha felicitat el conjunt valencià “per la magnífica temporada”. I ha explicat que eliminar-los no ha estat un repte fàcil ja que ens enfrontàvem a un equip “amb molts atributs numèrics i números millors que nosaltres durant la Lliga regular”.

Sap que aquest triomf donarà energia als seus jugadors que “han patit quan les coses no han sortit bé”. Per això ha explicat que “estem contents per jugar una nova final. Ens omple d’il·lusió”. A la vegada que ha demanat el reconeixement per haver arribar a la vuitena final de Lliga consecutiva, un fet gens fàcil.

Pascual també ha parlat de Marcelinho, l’home del partit amb 22 punts i una cistella en l’últim segon que ha donat el triomf. “En aquesta sèrie no havia estat tan bé com ho ha estat tot l’any. És un jugador clau per a nosaltres i quan està a un bon nivell l’equip està bé. Ha jugat un partit brillant. El millor des que està amb nosaltres”.

A continuació us reproduïm les declaracions d’alguns jugadors.

Marcelinho:

“És una grandíssima victòria en un partit que ha estat duríssim. Nosaltres hem tret tot el que teníem dins per guanyar."

“El més important és que l’equip guanyés. Els números no serveixen des res si l’equip no guanya”.

“Semblava difícil tornar a guanyar aquí i hem tret el coratge”.

Lorbek:

“Hem jugat bé. El partit estava obert. Els dos equips hem jugat molt bé i al final nosaltres hem sortit amb la victòria”.

“Tenim un nou repte contra el Madrid. És molt bon equip. Ara toca descansar una mica i preparar-se bé. Ens volem treure l’espina de Milan. Ara tenim una altra oportunitat”.

Abrines:

“És molt complicat jugar aquí. Hem aguantat fins al final. Marcelinho amb una jugada individual ens ha portat a la final”.

“Era molt important seguir competint i jugar aquesta final. El treball de tota la temporada es reflecteix jugant la final”.

“No serà una final fàcil. Intentarem guanyar el primer o el segon partit i portar-nos a casa el factor pista”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut