Xavi Pascual: “Això serà molt llarg”

Xavi Pascual: “Això serà molt llarg”

El tècnic blaugrana, que ha sorprès el Madrid amb una defensa en zona en diversos moments del partit, diu que encara queda molt “Els dos equips hem jugat un partit atractiu per a l'espectador i hem tingut encert en el tir”, ha comentat el de Gavà

Xavi Pascual ha comentat a la roda de premsa posterior al partit contra el Reial Madrid, el qual ha suposat el primer triomf a la final de la Lliga Endesa del Barça, que “la primera victòria no significa res, això serà molt llarg”. El tècnic blaugrana ha explicat: “Els dos equips hem jugat un partit atractiu per a l'espectador i hem tingut encert en el tir. Nosaltres hem sabut controlar millor les pilotes perdudes i el rebot”.

El tècnic català ha assegurat: “Durant tota la temporada hem jugat molt bé fora de casa. La nostra línia és molt bona, tot i que és molt difícil guanyar”. I ha afegit: “Estem aprenent de les errades passades i tenim una bona mentalitat. En altres moments l'equip ha estat massa passional”.

Finalment, Pascual ha dit: "El dissabte cal donar més. El passat no importa i està molt bé el 0-1, però encara queda molt".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut