Xavi analitza a les seleccions favorites

Xavi analitza a les seleccions favorites

A més, ens explica quins equips poden donar-nos una sorpresa
Ja havia analitzat les seleccions del seu grup per a Barça Fans, però com Xavi és tan futbolero, li hem demanat que faci el mateix amb les favorites i les possibles revelacions. Tot un luxe.
 

Per a Xavi la gran favorita és Brasil per la seva condició de local i perquè en l'última final de la Copa Confederacions li van donar motius per a veure’ls com a tal. D’ Itàlia i Alemanya, dues seleccions que últimament s’han trobat en partits importants, els veu com a rivals molt forts i amb una base molt sòlida. D’ Argentina destaca, per descomptat, a Leo Messi i a l’atac que tenen amb Agüero, Di María, Higuaín, etc. També ens ha parlat de Portugal, de la qual destaca a la seva estrella Cristiano Ronaldo i que és un equip molt ben treballat. D’ Anglaterra subratlla que en aquesta ocasió els jugadors tenen més talent que en anys anteriors.

Finalment analitza a dues seleccions que poden ser revelacions: Bèlgica, amb una fornada de joves talents i Croàcia que té jugadors importants en clubs forts de tota Europa.

Disfruta de totes les entrevistes del Xavi!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut