Cap al Brasil

Cap al Brasil

La selecció espanyola i la camerunesa viatgen aquest diumenge cap a la seu del Mundial, mentre que el combinat argentí ho fa dilluns

S’apropa el Mundial. Les últimes seleccions que encara no són al Brasil comencen a desplaçar-se fins a la que serà la seu del futbol durant les properes cinc setmanes. El combinat espanyol, amb set jugadors del Barça, s’ha desplaçat aquest diumenge des dels Estats Units fins al Brasil, mentre que el conjunt camerunès –després de convocar una vaga per no estar d’acord amb les primes ofertes i endarrerir el seu vol– finalment viatjarà de nit. L’Argentina de Mascherano i Messi emprendrà dilluns el seu viatge fins al Brasil.

Cal recordar que aquests tres combinats van disputar dissabte el seu últim compromís amistós abans del Mundial. Espanya va superar el Salvador per 2-0; el Camerun va imposar-se a Moldàvia per 1-0, i l’Argentina va desfer-se d’Eslovènia per 2-0. Els deu jugadors del Barça d’aquests equips, tret de Piqué, van tenir minuts.

Messi: “Hi anem amb moltes ganes”

Un cop acabat el matx de l’Argentina, Leo Messi feia públic l’optimisme que es respira a la plantilla del seu equip: “El Mundial és difícil i pot passar de tot, però lluitarem per aconseguir el títol”. I afegia: “Estem tots molt il·lusionats, ara comença l’hora de la veritat. Anem al Brasil amb moltes ganes”.

D’altra banda, cal recordar que el Brasil d’Alves i Neymar Jr i la Xile d’Alexis Sánchez ja són al Brasil des de fa dies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut