Sergio Busquets, adaptant-se al Brasil

Sergio Busquets, adaptant-se al Brasil

El migcampista se sent còmode al país on es disputarà el Mundial, encara que tem “la calor i la humitat” en els partits

Només dos dies queden per a l’inici d’un Mundial amb 13 representants blaugrana. Ja totes les seleccions són al Brasil ultimant la seva preparació. Espanya, amb set culers, va arribar-hi la nit de diumenge a  dilluns procedent dels Estats Units. Aquest dimarts ha comparegut en roda de premsa Sergio Busquets, al costat de Diego Costa, i ha explicat com va la seva adaptació al país sud-americà.

“El clima per entrenar és perfecte, no fa calor, i les instal·lacions estan molt bé, molt tranquil·les”, explicava el migcampista blaugrana des de la concentració de la selecció espanyola a Curitiba. Després de la seva experiència a la Copa de les Confederacions del 2013, Busquets té clar el que ha de fer el seu equip: “Com més possessió i circulació ràpida, serà millor. La calor i la humitat passaran factura, ho vam comprovar l’estiu passat”.La calor i la humitat passaran factura, ho vam comprovar l’estiu passatD’altra banda, el jugador del Barça ha parlat del seu company Xavi Hernández, que disputarà la seva quarta Copa del Món amb 34 anys. “El veig igual que sempre. El que faci després del Mundial ho decidirà ell”, sentenciava.

Pel que fa a la resta de seleccions amb representació blaugrana, el dilluns al vespre va ser notícia Neymar Jr per unes molèsties que va notar al turmell dret en l’entrenament del Brasil a Teresópolis. Tot i l’ensurt, l’atacant del Barça es va poder reincorporar a la sessió de la ‘canarinha’, que dijous debuta al Mundial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut