Viuen les hores prèvies a l’estrena

Viuen les hores prèvies a l’estrena

Els jugadors blaugrana afronten les últimes hores abans dels seus debuts al Mundial de Brasil La selecció espanyola s’ha desplaçat a Salvador de Bahía, escenari de l’estrena aquest divendres del combinat de Del Bosque

Aquest dijous comença el Mundial de Brasil, i ho fa amb el Brasil enfrontant-se a Croàcia. Neymar Jr, Dani Alves i els seus companys són els primers en fer rodar la pilota a Sao Paulo, i aquest divendres serà el torn d’Espanya. El combinat de Vicente del Bosque ha viatjat aquest dijous a Salvador de Bahia, on debutarà contra Holanda en la reedició de la final de fa quatre anys.

Xavi valora l’inici

El blaugrana Xavi Hernández ha estat, juntament amb Iker Casillas, l’encarregat de comparèixer davant els mitjans a l’arribada del combinat espanyol a Salvador. El migcampista ha començat valorant una de les notícies del dia, l’acord entre el FC Barcelona i el Chelsea per al traspàs de Cesc Fàbregas. “És una gran notícia per a ell, és una bona oportunitat i va a un bon equip. Però està clar que és una pèrdua per al Barça”, ha comentat Xavi.

A banda d’això, Xavi Hernández ha valorat l’estat en què arriba la selecció espanyola al Mundial: “Venim amb il·lusió però sabent que tenim un grup difícil. Debutar contra els sots-campions no és fàcil”. Espanya s’estrenarà en la primera jornada contra Holanda, el combinat dirigit per Louis Van Gaal, l’entrenador que va fer debutar a Xavi amb el primer equip del Barça. “En guardo molt bon record, li tinc una estima especial. Sempre anava de cara i amb mi es va comportar molt bé”, ha afirmat al respecte.

Iniesta elogia Leo Messi

Altres jugadors han parlat durant les últimes hores sobre el Mundial i el paper dels blaugrana en el campionat. Andrés Iniesta, en una entrevista amb el diari argentí ‘Ole’, va elogiar la figura de Leo Messi tant al Barça com a la selecció argentina. “Per a mi és el millor jugador del món, abans i després del Mundial”, va explicar abans d’afegir que “el paper d’Argentina al Mundial no dependrà només del rendiment de Messi”.

Un altre blaugrana que ha valorat l’estat de la seva selecció és Alexis Sánchez. El ‘9’ blaugrana és un dels líders de Xile, enquadrada en el mateix grup que Espanya. “Crec que Xile pot guanyar el Mundial, si no ho pensés estaria veient-lo al sofà de casa”, va declarar rotund. Xile i Espanya s’enfrontaran en la segona jornada. De cara a aquest segon partit, Alexis va comentar: “És bo que ens mostrin respecte, és l’actual campió i si ens classifiquem per darrere seu serà una bona notícia”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut