Rayo Vallecano – Femení A: Victòria i pas a la final de la Copa de la Reina (0-1)

El FC Barcelona es classifica per a la final de Copa de la Reina després de vèncer el Rayo Vallecano tant a l'anada (2-1) com a la tornada (0-1) Marta Corredera, amb un gol de vaselina, sentencia el pas a la final de Copa

El Femení A blaugrana arribava a Madrid amb avantatge, però el camí cap a la final a Ceuta no ha estat un camí de roses. Un Rayo dominador i amb majors arribades a porteria ha fet patir les noies de Xavi Llorens. El gol de Corredera que les classificaria per a la final no ha arribat fins a l’últim quart del partit. Endur-se la victòria era l’objectiu de les blaugranes, i el pròxim 21 de juny lluitaran per revalidar el títol de campiones de la Copa de la Reina contra l’Athletic Club.

Marcador aturat

Dificultats a l’inici davant un rival ben posicionat. L’arrencada del Rayo ha acaparat els primers minuts de joc. La primera oportunitat, que l’ha tingut Priscila des de l’interior de l’àrea, ha marxat massa alta. El ritme ha començat a baixar en el primer quart, en el qual tots dos equips han estat molt igualats i sense arribades a porteria. Les locals han recuperat la intensitat i, en menys d’un minut de diferència, l’equip madrileny ha posat en perill la porteria blaugrana en dues ocasions. Al minut 25 Patri ha aprofitat un error defensiu i amb un potent xut ha posat a prova Ràfols, que, molt atenta, ha salvat l’ocasió. Un minut després Patri ho tornava a intentar, però ha enviat la pilota fora. El Barça tenia el vent a favor i ha intentat buscar les esquenes de les madrilenyes, però no ha estat capaç de trobar espais.

La primera mitja hora del partit ha estat més perillosa per part del Rayo, però amb major possessió de pilota a tres quarts de camp de les jugadores del FC Barcelona. Les de Xavi Llorens no s’han arronsat i al minut 32 Willy tenia la primera ocasió per la banda esquerra. Ha provat el xut però l’ha enviat massa lluny de la porteria d’Alicia.

Corredera sentencia la semifinal

El començament de la segona meitat no ha estat gaire diferent de la primera. El Rayo ha tingut el domini del joc i ha buscat un gol a la contra que el portés a la pròrroga per classificar-se per a la final de la Copa de la Reina. Les blaugranes no han abaixat els braços i s’han tancat defensivament amb una gran pressió. Willy, peça clau en l’ofensiva de l’equip, ha xutat des de la frontal de l’àrea, sense èxit. Pocs segons després, el Rayo ho ha continuat intentant reiteradament de totes les maneres possibles. Al minut 72 Mendi ha rematat de cap, però la pilota ha marxat per sobre del travesser.

El Femení A ha obert el marcador al minut 76, i ha sentenciat el pas a la final de la Copa de la Reina amb una vaselina de Marta Corredera. La intensitat i la pressió de les blaugranes han pogut superar el conjunt madrileny. El Femení A, ara, es veurà les cares amb l’Athletic Club a la final el 21 de juny a Ceuta per revalidar el títol.