Tres MVP blaugrana a la primera jornada del Mundial del Brasil

Neymar, Messi i Alexis han estat designats com a millors jugadors dels partits que tots tres han disputat respectivament en l’estrena amb les seves seleccions a la cita mundialista

Tots els representants del FC Barcelona al Mundial del Brasil ja s’han estrenat a la competició i alguns d’aquests han tingut un protagonisme important dins la seva selecció que els ha servit per guanyar el premi a millor jugador del partit. Neymar, primer, Alexis després, i Messi, aquesta matinada han rebut al final dels seus respectius partits el premi MVP.

Dijous, en el partit inaugural, Neymar Jr va ser el motor de la seva selecció en la remuntada del Brasil davant Croàcia. Amb dos gols en 88 minuts damunt del terreny de joc el crac brasiler es va guanyar aquest reconeixement que la FIFA atorga després de cada partit del Mundial.

El dia següent va ser el torn d’Alexis, home més destacat del Xile-Austràlia, gràcies al gol que va fer al conjunt australià que va servir per obrir el marcador i l’assistència que va fer a Valdivia en el 2 a 0.

Els últims blaugrana a debutar han estat Messi i Mascherano amb l’Argentina, que ho han fet aquesta nit amb victòria davant Bòsnia i Hercegovina. Un triomf en què Messi ha enlluernat amb un golàs marca de la casa. Era el minut 65 quan el crac del Barça ha agafat la pilota, i en una jugada en què ha combinat amb Higuaín ha acabat superant diversos defenses i des de la frontal ha enviat un xut inabastable per al porter.

Una dada curiosa d’aquests primers MVP de la primera jornada del Mundial del Brasil és que dos exjugadors del Barça també han rebut aquest guardó. Es tracta de Touré Yaya, amb Costa d’Ivori, i Giovani dos Santos, amb Mèxic.