Primers duels blaugrana al Mundial del Brasil

Primers duels blaugrana al Mundial del Brasil

Espanya, amb sis jugadors del Barça, juga contra la Xile d’Alexis, mentre que el Camerun de Song s’enfronta a la Croàcia de Rakitic

Nou jugadors del FC Barcelona tenen aquest dimecres partits amb les seves seleccions. I en dos dels tres enfrontaments de la jornada hi haurà un cara a cara entre companys d’equip. Espanya-Xile, a les 9 de la nit, i Camerun-Croàcia, a les 12 de la matinada, es trobaran en la segona jornada del Mundial del Brasil. Una jornada clau per a tots ells, que es juguen continuar vius a la competició.

Espanya-Xile a Maracanà

El mític estadi de Maracanà serà l’escenari del partit entre l’Espanya dels blaugranes Piqué, Sergio Busquets, Jordi Alba, Xavi, Iniesta i Pedro, i la Xile d’Alexis Sánchez. Totes dues seleccions arriben a aquest partit corresponent a la segona jornada del grup B amb panorames diferents. Una victòria dels xilens deixaria tancada pràcticament la seva classificació per als vuitens, mentre que Espanya necessita el triomf per no dir adéu al Mundial a la primera de canvi. El partit començarà a les 9 de la nit (hora de Barcelona).

Song contra Rakitic

Aquest dimecres al Mundial també hi participen dos futbolistes del Barça més. Rakitic jugarà el seu primer partit al Mundial després de l’anunci del seu fitxatge amb el FC Barcelona. I precisament la seva selecció, Croàcia, s’enfrontarà al Camerun, que té a les seves files Alex Song. Un altre duel entre jugadors del Barça que començarà a les 12 de la nit. I també serà un partit clau perquè les dues seleccions puguin mantenir vives les opcions al Mundial, ja que en la primera jornada van caure derrotades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut