El Barça de Luis Enrique s'estrenarà al Trofeo Colombino

El Barça de Luis Enrique s'estrenarà al Trofeo Colombino

Luis Enrique debutarà a la banqueta el 19 de juliol davant el Recreativo de Huelva

El Barça de Luis Enrique ja té marcat al calendari el dia de la seva estrena. El Recreativo de Huelva serà el primer rival del FC Barcelona a la pretemporada, equip amb el qual s’enfrontarà amb motiu del Trofeo Colombino, el proper 19 de juliol a partir de les 22 hores a l’estadi Nuevo Colombino. Aquest partit és un dels esdeveniments principals de la celebració del 125è aniversari del club andalús i coincideix també amb la cinquantena edició d’aquest trofeu, un dels clàssics del futbol espanyol de pretemporada.

L’equip blaugrana arribarà al Nuevo Colombino amb els jugadors del primer equip que hagin començat els entrenaments el dia 14, i que seran tots aquells que no hagin disputat el Mundial del Brasil. A més, està previst que s’afegeixin alguns jugadors del Barça B, que també començaran els entrenaments per aquelles dates i que podran completar l’equip davant del Recreativo, que haurà començat la preparació de la temporada el dia 11.

Tercera participació

Aquesta serà la tercera vegada que el Barça es presenti al Colombino, un trofeu que encara no ha aconseguit. El primer partit dels blaugranes en aquest torneig va ser el 1981, una edició en què va perdre per 2-1 davant de l’Athletic Club a la final, després de superar el Recreativo a les semifinals. Cinc anys després, el 1986, va arribar la segona visita al Colombino, però el Barça no va poder superar el Manchester City a les semifinals i va perdre a la tanda de penals. Per la seva banda, el Recreativo és el club amb més caravel·les de plata, el trofeu que s’atorga, a les seves vitrines, l’última d’elles, l’onzena, aconseguida l’any 2010.

Fundat el 1889, el Recreativo de Huelva és el club més antic del futbol espanyol. Actualment, milita a la Segona Divisió i aquesta darrera temporada ha acabat vuitè a la classificació. L’última vegada que el Barça i el Recreativo es van enfrontar va ser la temporada 2008/09 al Camp Nou, en un partit de Lliga que el Barça va guanyar per 2 gols a 0 en un any que l’equip blaugrana va acabar conquerint el títol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut