FC Barcelona-Sevilla: El Juvenil A queda fora de la final (2-1)

El conjunt de Jordi Vinyals s’ha quedat a un gol de forçar la pròrroga per poder lluitar per la Copa del Rei Maxi Rolón, amb dos gols de penal, ha capgirat el gol inicial del Sevilla, però la victòria ha estat insuficient

El 3-1 de l’anada a Sevilla no era un bon escenari per accedir a la final de la Copa del Rei juvenil, però el conjunt de Jordi Vinyals volia fer valer el factor Miniestadi per remuntar l’eliminatòria. El Sevilla s’ha avançat, però Maxi Rolón, amb dos gols de penal, ha capgirat el marcador. El tercer gol que hauria portat el partit a la pròrroga no ha arribat i el Barça ha quedat fora de la final.

Gerra d’aigua freda

El partit no hauria pogut començar pitjor. Després d’una arribada sense perill, el Sevilla s’avançava en el marcador i posava encara més difícil la remuntada. Juan rematava una centrada d’Abel i a Ondoa se li escapava la pilota de les mans. Amb 0-1, el Juvenil A blaugrana passava a necessitar quatre gols per accedir a la final. Tot i així, Ondoa ha hagut d’intervenir en dues accions més per evitar un segon gol sevillista.

Al minut 25 el capità Roger Riera ha forçat un penal que Maxi Rolón ha transformat en l’empat. A partir del gol el Barça ha passat a trobar més accions de perill, amb jugades per banda i arribades de Kaptoum. El segon gol, però, no ha arribat i s’ha arribat al descans amb l’empat a un.

Quasi arriba la remuntada

A la represa, la presència ofensiva del Sevilla s’ha reduït a un xut de Juan al primer minut que ha sortit massa creuat. El Juvenil blaugrana ha pres la iniciativa del joc i ha buscat la porteria visitant amb arribades per les bandes. El jugador més actiu, Maxi Rolón, ha forçat un altre penal per mans dins de l’àrea. Ell mateix l’ha tornat a transformar i ha deixat l’eliminatòria a només un gol de ser empatada.

Els nois de Jordi Vinyals ho han intentat, però el Sevilla s’ha sabut tancar i ha neutralitzat les empentes blaugrana. Els minuts passaven i el Barça no trobava el gol. El cansament, a més, ha pesat a les cames dels jugadors i no han pogut aconseguir el gol que portés el partit a la pròrroga.

El Juvenil A tanca així una excel·lent temporada, en la qual s’ha proclamat campió de Lliga i ha aixecat la primera UEFA Youth League de la història.