Els 14 títols de les seccions blaugrana

Els 14 títols de les seccions blaugrana

Les quatre seccions del Club han aconseguit un total de 14 trofeus durant aquest curs 2013/2014.

Les quatre seccions del Club han aconseguit un total de 14 trofeus durant aquest curs 2013/2014. La victòria al Palau del Barça de bàsquet tanca una temporada plena de títols per a les seccions del FC Barcelona.

La Lliga més esperada

La secció de bàsquet guanyava la Lliga Endesa i el seu primer títol de la temporada davant el Reial Madrid el passat 26 de juny. Els blaugranes sumen la seva divuitena Lliga, la quinzena des de l’era ACB. Aquesta ha estat la vuitena final consecutiva del Barça als play-off de Lliga, la setena des que Xavi Pascual és l’entrenador de la banqueta del Palau. Així doncs, el conjunt blaugrana ha aconseguit quatre de les últimes sis Lligues. Amb el triomf d’aquesta temporada també s’ha recuperat una competició que l’any passat va escapar-se davant el Reial Madrid, el qual ja va superar el curs 2011/12. Navarro ha aixecat, com a capità, el seu vuitè trofeu de competició regular.

Imposició blaugrana

L’handbol té un color i és blaugrana. El Barça d’handbol continua fent història. Aquesta temporada assolia cinc títols: la Superglobe, la Supercopa Asobal, la Copa Asobal, la Copa del Rei i el títol de Lliga Asobal. Amb la consecució de l’Asobal 2013/14, la secció d’handbol del FC Barcelona aconsegueix la 21a Lliga de la història, la quarta de manera consecutiva i la quarta Lliga de Xavi Pascual. Sumant una nova dada històrica, els 30 triomfs en 30 partits de Lliga Asobal, un fet que únicament havia aconseguit el BM Ciudad Real a la temporada 2009/10.

Un dels títols més desitjats, la Lliga de Campions, es va escapar d’una manera cruel després de caure a les semifinals contra el Flensburg, que va acabar sent el campió.

Rei de Copes

El futbol sala no es queda enrere i el Barça Alusport ha aconseguit ampliar el seu palmarès. Els nois de Marc Carmona aconseguien la segona UEFA Futsal Cup a Bakú i, una setmana més tard, els blaugranes guanyaven per quarta vegada consecutiva la Copa del Rei davant d’El Pozo Múrcia a Bilbao. De tal manera que és l’únic equip que ha guanyat aquesta competició des de la seva creació. Aquest curs també aixecaven la Copa Catalunya i la Supercopa d’Espanya i només se’ls ha escapat la Copa d’Espanya i la Lliga.

Tornen a dominar a Europa

L’equip del Barça d’hoquei patins tanca la temporada amb tres nous títols al palmarès de la secció més llorejada del Club (OK Lliga, Lliga Europea i Supercopa d’Espanya) i amb la sensació que l’equip ha rendit a un gran nivell. Els blaugranes van tornar a coronar el cel europeu. El conjunt dirigit per Ricard Muñoz va guanyar la vintena Lliga Europea de la seva història, a casa i davant la seva afició. Una Lliga Europea que es resistia des de la temporada 2009/10, en què el Barça es va imposar en una Final a Sis a Valdagno. El Barça suma ja 20 títols de la màxima competició europea i amplia el seu avantatge al capdavant del palmarès històric. I és que el segon equip amb més títols és el Reus, amb set.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut