Ivan Rakitic, a punt

Ivan Rakitic, a punt

El jugador croat arriba aquest dilluns a Barcelona i a les 18 hores farà una sessió fotogràfica a la porta de les oficines del Club Dimarts, proves mèdiques, signatura de contracte i roda de premsa de presentació a la Sala de Premsa Ricard Maxenchs

Queden molt poques hores perquè Ivan Rakitic sigui oficialment nou jugador del FC Barcelona. El croat aterra a Barcelona aquest dilluns i a les 18 hores farà una sessió fotogràfica a la porta de les oficines del Club.

Més intens serà el dimarts. A les 9 hores el jugador haurà de superar les proves mèdiques al Centre Mèdic de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A les 11.15 hores signarà el seu contracte –per a les pròximes cinc temporades- a la Llotja del Camp Nou i, tot seguit, cap a les 12 hores, trepitjarà per primer cop la gespa del Camp Nou com a jugador blaugrana.

La presentació, a Barça TV i en ‘streaming’

El seu primer dia com a blaugrana finalitzarà amb un acte de presentació i roda de premsa a la Sala de Premsa Ricard Maxenchs, que començarà a les 12.45 hores. Es podrà seguir en directe per Barça TV i a través de ‘streaming’ al lloc web del FC Barcelona.

Cal recordar que el FC Barcelona i el Sevilla FC van arribar a un acord per al traspàs del jugador el dilluns 16 de juny, quan Ivan Rakitic encara estava disputant el Mundial del Brasil, en què Croàcia va quedar eliminada a la fase de grups.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut