Bartomeu: “Messi és intransferible i liderarà la renovació profunda de l’equip”

Bartomeu: “Messi és intransferible i liderarà la renovació profunda de l’equip”

Segons el president, “fa pocs dies vam adaptar el seu contracte i ell és molt feliç aquí” Sobre Xavi, afirma que “s’ha guanyat el dret a decidir el que cregui convenient” En l’apartat de fitxatges, confirma que “falten defenses i un atacant”

Josep Maria Bartomeu ha assegurat que “Leo Messi liderarà la renovació profunda” que s’està duent a terme al primer equip del FC Barcelona de cara a la temporada 2014/15. Segons el president, que aquest dimecres ha ofert una roda de premsa de balanç, “fa pocs dies vam adaptar el seu contracte i ell és molt feliç aquí”. En aquest sentit, ha declarat que el ‘10’ blaugrana “és intransferible”.El dia que Xavi marxi passarà a la història com el jugador amb més èxits que hem tingut maiEl president també s’ha referit al cas de Xavi Hernández: “S’ha guanyat el dret a decidir el que cregui convenient i l’ajudarem tant com vulgui. Si fos un altre jugador, seríem nosaltres els que li diríem què ha de fer, però sent Xavi li donem temps. El dia que marxi passarà a la història com el jugador amb més èxits que hem tingut mai. Ell és el símbol d’aquest joc”. I ha vaticinat: "Amb Xavi sabem que tindrem un gran entrenador en el futur".

Preguntat per l’apartat de fitxatges, ha assegurat: “Falten defenses i un atacant”. En aquest sentit, ha matisat que són Andoni Zubizarreta, Jordi Mestre, Raúl Sanllehí i Antoni Rossich les persones que estan duent a terme unes negociacions que no es poden retransmetre. En qualsevol cas, segons Bartomeu, “s’està treballant amb noms que a mi m’il·lusionen” i ha avisat que “passaran coses” fins al tancament de la finestra de fitxatges. És a dir, es preveuen arribades, però també sortides.Comptem amb Alexis. És bàsic en el nostre joc, però ens han trucat molts clubs preguntantBartomeu també ha comentat la situació d’Alexis Sánchez: “Hi ha diversos equips interessats. Comptem amb ell, és bàsic en el nostre joc, però ens han trucat molts clubs”.

Per acabar, el president ha valorat l’adéu de Cesc Fàbregas: “Era un jugador volgut per Josep Guardiola i per la secretaria tècnica. Va costar dos anys fitxar-lo i crec que el Barça s’ha portat molt bé amb ell. La decisió de canviar d’equip és bona per a ell i espero que també sigui bona per a nosaltres”. Tant en el cas de Cesc com en els de Valdés i Pinto, Bartomeu ha agraït la seva aportació al Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut