Coneixen l’Arasen Stadion

Coneixen l’Arasen Stadion

El Barça Femení ha portat a terme l’entrenament oficial a l’escenari de la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions, a Lillestrøm

El Barça Femení ja sap el que es trobarà aquest dimecres a partir de les 18.30 hores a la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions davant LSK Kvinner. El conjunt blaugrana ha portat a terme aquest dimarts, a la mateixa hora del partit, l’entrenament oficial a l’escenari del duel. Es tracta d’un antic estadi amb capacitat per uns 12.000 espectadors, a la localitat de Lillestrøm.

Les 19 futbolistes que es van desplaçar a Noruega (totes les disponibles excepte les lesionades Patri, Van der Gragt i Oshoala i les convocades per la selecció espanyola sub-19, Candela i Pina) han pogut comprovar que es trobaran un terreny de joc en estat molt irregular. La temperatura durant la sessió prèvia rondava els cinc graus positius.

Les dues novetats de la convocatòria confeccionada per Lluís Cortés han estat Gemma Gili i Bárbara Latorre, inactives uns quatre mesos per les seves respectives lesions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut