Inscripcions Corrent fem Barça

Inscripcions Corrent fem Barça

Corrent fem Barça és una Lliga de deu curses de 10 km que inclou com a novetat la 1a Cursa Barça. A partir del 10 de juliol podeu passar per l’OAB per recollir la samarreta Corrent fem Barça i formalitzar la vostra inscripció. Fes la teva reserva aquí.

Per participar a 'Corrent fem Barça' cal ser soci o sòcia, soci o sòcia de compromís, amic o amiga del Palau, penyista, treballador o treballadora del FC Barcelona i tenir més de 16 anys.

La inscripció es pot realitzar a través del lloc web del FC Barcelona. Una vegada feta la sol·licitud, es rebrà un correu electrònic indicant que s’ha de passar per l’Oficina d’Atenció al Barcelonista per completar la inscripció i recollir la samarreta de la 3a Lliga 'Corrent fem Barça'. Per poder participar és imprescindible tenir un xip groc de Championchip.

Ja podeu formalitzar la vostra inscripció aquí i a partir de el 10 de juliol de 2014 podeu passar per l'OAB per recollir la samarreta 'Corrent Fem Barça'.

 

[[BOTOVERMELL::FORMULARI D'INSCRIPCIÓ++::https://serveis.fcbarcelona.cat/FemFCBCat/index.jsp::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut