Gerard Gumbau signa fins al 2017:

Gerard Gumbau signa fins al 2017: "Ja tinc ganes de començar"

El migcampista gironí, que arriba procedent del Girona FC, ha quedat vinculat per a les tres properes temporades Aquesta última temporada al Girona B ha jugat 31 partits a Primera Catalana, en els quals ha marcat sis gols

El FC Barcelona i el Girona FC han arribat a un acord per al traspàs de Gerard Gumbau al Barça B. El jugador ha signat el seu contracte fins al 30 de juny del 2017. La clàusula de rescissió serà de 12 milions d’euros.

La signatura del contracte del nou jugador blaugrana, que s’ha fet a les oficines de la Ciutat Esportiva, ha comptat amb la presència del directiu responsable del Barça B, Silvio Elías.

Migcampista tècnic amb arribada

El jugador de Campllong (Gironès) és un interior esquerrà molt tècnic i amb arribada. Tot i els seus 1,88 metres d’alçada, acostuma a ser l’encarregat d’executar les jugades a pilota aturada. A més, aquesta última temporada al Girona B ha jugat 31 partits a Primera Catalana, en els quals ha marcat sis gols. Nascut el 18 de desembre del 1994, Gumbau té un xut potent des de mitjana i llarga distància i ha jugat les dues últimes temporades al filial del Girona FC, d'on va sortir del futbol base blanc-i-vermell.

“Ja tinc ganes de començar”

Després de signar, Gerard Gombau ha parlat per primer cop com a jugador del Barça B. “Estic molt content en aquesta nova etapa i tinc moltes ganes de començar ja”, ha començat dient. Gumbau afronta “un gran salt professional” a Segona A, però ha recordat que ha estat una temporada i mitja entrenant-se amb el primer equip del Girona i “la competitivitat és diferent”. Per acabar, s’ha descrit futbolísticament com “un jugador tècnic, amb bon toc de pilota i polivalent que pot jugar en qualsevol posició del mig del camp”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut