Marc Gual i Xavi Barroso, preparats per a l'Europeu

Marc Gual i Xavi Barroso, preparats per a l'Europeu

Els dos jugadors blaugrana començaran dilluns amb la selecció espanyola la seva aventura al Campionat d'Europa d'hoquei patins, que es disputarà a Alcobendas El primer partit serà contra Alemanya a les 21:30 hores al Pavelló Amaya Valdemoro

Dilluns començarà una nova edició del Campionat d'Europa d'hoquei patins a Alcobendas, i ho farà amb la presència de dos jugadors blaugrana. Marc Gual i Xavi Barroso seran els dos jugadors de l'equip de Ricard Muñoz que estaran presents en el primer partit, que enfrontarà Espanya contra Alemanya a les 22 hores al municipi madrileny.

Serà el primer dels cinc matxs que la selecció espanyola jugarà en la 51a edició del Campionat i intentarà revalidar el trofeu assolit fa dos anys a Paredes (Portugal). Podria ser el vuitè Europeu consecutiu que aconsegueix el combinat espanyol. Completaran el torneig enfrontant-se a França, Itàlia, Suïssa i Portugal. Aquest últim serà el gran rival per al gran títol europeu. Un torneig en el qual el campió es decidirà en una lliga entre les sis seleccions participants i en què el primer classificat alçarà el títol de Campió d'Europa.

Marc Gual buscarà a Alcobendas sumar el seu cinquè Europeu consecutiu després dels obtinguts a Paredes, Wuppertal, Oviedo i Monza. En canvi, Xavi Barroso disputarà el seu primer Europeu absolut amb la selecció espanyola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut