Joey Dorsey s’incorpora als Houston Rockets

Joey Dorsey s’incorpora als Houston Rockets

El pivot americà jugarà la propera temporada a l’equip de l’NBA de Houston, després d’una temporada vestit de blaugrana

“Això no seria possible sense la meva temporada al FC Barcelona” ha explicat Dorsey a l’afició culer

El pivot americà Joey Dorsey ha comunicat al FC Barcelona que serà jugador de la franquícia de Houston per a la propera temporada. Dorsey ha decidit retornar al seu país d’origen i complir el seu repte de tornar a jugar a la millor lliga del món.

El FC Barcelona vol agrair públicament la professionalitat i dedicació de Joey Dorsey durant aquesta temporada al Club, així com expressar-li els millors desitjos de cara a la nova etapa a la lliga americana.

Impossible sense el Barça

Joey Dorsey s’ha volgut acomiadar de l’afició blaugrana. En un text adreçat a tots els aficionats del bàsquet blaugrana, el pivot americà comunica que: “És un gran moment per a mi ser capaç de tornar a l'NBA i als Rockets de Houston, que va ser sempre un objectiu per a mi”.

“Això no seria possible sense la meva temporada al FC Barcelona” ha explicat Dorsey. “M'agradaria aprofitar aquesta oportunitat per agrair molt la gestió del cos tècnic i per descomptat als meus companys d'equip per una gran temporada”,  explica el pivot dels EUA.

El text que Dorsey adreçava a l’afició blaugrana finalitzava recordant que: “Hem guanyat el títol de Lliga, vam arribar a la final a Quatre a la Eurolliga i he tingut molts bons moments, i tot plegat fa que aquest Club i aquesta ciutat siguin molt especials per a mi. I, per descomptat, aquests fantàstics fans, amb qui sempre hem tingut un vincle i una connexió especial” .

Les seves dades a Barcelona

Dorsey ha jugat 44 partits de la Lliga Endesa 13/14. Ha tingut una mitjana de 4.7 punts per partit i 5.1 rebots, en Lliga regular, i una mitjana de 6.2 punts per partit i 5.4 rebots en els play-offs. A l’Eurolliga ha realitzat una mitjana de 5.3 punts per partit i de 5.9 rebots de mitjana.

Una de les principals vàlues del pivot nordamericà ha estat l’aspecte defensiu, on ha destacat la seva feina amb una gran capacitat d’intimidació, esforç i sacrifici.

Amb el FC Barcelona Joey Dorsey va assolir el títol de la Lliga Endesa del passat mes de juny davant el Real Madrid i, prèviament, la Lliga Catalana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut