La selecció espanyola d’hoquei patins de Gual i Barroso suma el segon triomf contra França

Els de Quim Paüls van vèncer 7-2 per aconseguir la segona victòria a l’Europeu d’Alcobendas i mantenir el liderat Marc Gual va dedicar els tres punts al seu company Jordi Bargalló, que dimecres va perdre la seva mare

Segon triomf d’Espanya a l’Europeu d’Alcobendas. La selecció d’hoquei patins, amb els blaugranes Xavi Barroso i Marc Gual al cinc inicial, va apallissar França per un contundent 7-2, després del 2-9 contra Alemanya en el partit inaugural. D’aquesta manera, els de Quim Paüls continuen líders, però empatats a punts amb Itàlia i Portugal.

A diferència del triomf de dilluns contra el combinat germànic, la victòria d’ahir va ser més patida del que reflecteix el resultat. I és que els francesos van marcar primer, amb un gol de Cirilo Garcia. Però els locals van saber reaccionar i, abans del descans, ja guanyaven per 3-1, amb dos gols de Costa i un d’Adroher. Ja a la segona meitat, França va ajustar una mica el marcador amb el 3-2, però els de Quim Paüls, obligats a esprémer la màquina al màxim, van poder ampliar la diferència fins a assolir el 7-2 final.

Ara Espanya es jugarà continuar al capdavant de la classificació contra un rival directe, com ara Itàlia. El partit es disputarà avui dijous, a les 21.30 hores.

Marc Gual, amb Bargalló

El principal absent del partit d’ahir va ser Jordi Bargalló, que va haver d’abandonar la concentració a causa de la mort de la seva mare. Abans de començar el partit es va fer un minut de silenci i els jugadors de la selecció espanyola van lluir un braçal negre com a mostra de condol. Com a dedicatòria del triomf, al final del partit Marc Gual es va posar la samarreta de Bargalló per fer-lo partícip de la victòria.