Sortejada la Llotja Oberta del Camp Nou per a la temporada 2014/15

Sortejada la Llotja Oberta del Camp Nou per a la temporada 2014/15

La sala de premsa Ricard Maxenchs ha acollit el sorteig que permetrà als socis del Barça viure un partit de Lliga des de la Llotja presidencial del Camp Nou

Un any més, el FC Barcelona obrirà la Llotja presidencial del Camp Nou als socis blaugrana. Uns socis que ja han estat escollits per sorteig, davant la presència d’un notari i mitjançant un procés informàtic que garanteix el caràcter aleatori i la igualtat d’oportunitats.

Fins a 119.516 socis han entrat dins del sorteig, dividits en el grup dels senadors (els 1.000 primers socis per antiguitat), dels adults i dels joves d’entre 16 i 18 anys. Del cens total, només n’han quedat fora aquells que no hagin abonat les quotes del seu carnet i aquells altres que hagin estat sancionats pel Comitè de Disciplina o per la Comissió Antiviolència.

Cinc socis per partit

En cada partit de Lliga podran assistir a la Llotja del Camp Nou un total de cinc socis –un dels quals és del grup de senadors– i cinc acompanyants. Cada mes, el Club es posarà en contacte amb els guanyadors i publicarà qui són els afortunats.

El primer partit de Lliga que acollirà els primers socis serà el FC Barcelona - Elx, corresponent a la jornada 1. L’únic enfrontament que queda exclòs de la Llotja Oberta serà el del Reial Madrid, que s’ha de disputar el cap de setmana del 21-22 de març del 2015. 

 

[[BOTOVERMELL::Consulta el ++calendari del Barça::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/calendari::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut