Bateria: “Jugar al Barça és un somni complert”

Bateria: “Jugar al Barça és un somni complert”

El brasiler promet treballar al màxim per continuar guanyant Li fa una il·lusió especial recuperar la Lliga i guanyar la seva primera UEFA Futsal Cup

Després de signar pel FC Barcelona per a les tres properes temporades, la nova incorporació culer va parlar per a www.fcbarcelona.cat i Barça TV i va valorar el seu fitxatge per l’equip que dirigeix Marc Carmona

Content de venir al Barça?
Per descomptat que sí, és un èxit personal i professional i un somni complert.

Què espera poder aconseguir al Barça després de tres anys en un club important com ha estat l’Inter?
Aconseguir molts títols. Ajudar el Barcelona perquè continuï conquerint aquests títols, que és molt important.

Quines han estat les motivacions que ha tingut per venir al Barça?
L'estructura, el Club, la gent, el tracte, ser aquí jugant de contrari sempre ha estat espectacular, l'afició..., espero que sigui molt especial.

Ve de guanyar la Lliga. El Barça havia guanyat les tres últimes, ara l'ha guanyat l'Inter. Millor venir a un equip que no ha guanyat, com aquest any el Barça, o millor venir al Barça després d'haver guanyat la Lliga? Què prefereix?
Jo crec que va ser un any molt especial, personalment, i col·lectivament per a l'Inter també, i crec que venir després d’haver guanyat una Lliga em dóna confiança per poder fer el que vull fer i donar el millor de mi al Barça.

Què creu que pot aportar al Barça?
Puc aportar determinació, força, qualitat... Crec que puc aportar força coses.

Aquí coincidirà amb un amic seu, de la mateixa ciutat, que és Dyego. Quina sensació creu que tindrà de jugar amb Dyego? Perquè mai ha jugat amb ell, només a la selecció.

Hem coincidit a la selecció una única vegada i hi vam començar de joves, però professionalment, mai. Serà molt especial de veritat perquè és un amic de fa molts anys i segurament gaudirem junts en aquest gran club.

Aquest any tenim el repte de guanyar la Lliga, de recuperar-la, i especialment la UEFA Futsal Cup, que vostè encara no l'ha pogut guanyar... És per a vostè un repte especial poder guanyar una competició europea?
Sí, tant de bo puguem guanyar-la. Serà la primera vegada que la jugui. És un somni poder jugar-la i ho donaré tot per poder ajudar a arribar al top, que és guanyar la Copa d'Europa.

Ha pogut parlar amb els seus nous companys del Barça i li han explicat què és el Barça, el que significa ser al Barça?
Sí, he parlat amb Dyego, principalment, perquè som íntims i m'ha dit meravelles del Club. Estic segur que gaudiré molt jugant aquí.

Finalment, què voldria dir als aficionats que el vindran a veure jugar aquí, al Palau?
Que arriba un jugador amb moltíssimes ganes i il·lusió de poder gaudir d'aquest gran club. Sóc un jugador a qui li agrada donar-ho tot a la pista i espero poder donar l'espectacle que aquesta afició i aquest club mereixen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut