Congrés i Trobada Mundial 2014

Congrés i Trobada Mundial 2014

Les penyes ja poden efectuar la inscripció per a totes les activitats que tindran lloc els dies 16, 17 i 18 d’agost

Les sol·licituds es faran via formulari

Ja estan obertes les inscripcions per a les activitats del Congrés i Trobada Mundial de Penyes, que tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 d’agost. Del 28 de juliol i fins al 10 d’agost podeu inscriure-us als àpats i activitats de la Trobada, i sol·licitar fins a 4 invitacions per penya per al Trofeu Joan Gamper.

Congrés Mundial de Penyes

Aquest any les acreditacions per l’assistència al Congrés Mundial de Penyes les haureu de sol·licitar a la vostra Federació Territorial, que serà qui acrediti cada persona per participar al Congrés, ja sigui com a congressista o com a convidat.

Per als àpats (dinar de treball i dinar de gala), cada penya haurà d’inscriure via formulari els seus participants. Des d’allà quedaran reservats els dinars que es duguin a terme al recinte del Palau de Congressos de Catalunya. Caldrà introduir la clau, codi personal i credencial de la penya, una adreça electrònica i telèfon de contacte, així com una targeta de crèdit per efectuar el pagament.

El primer dia del Congrés, diumenge dia 17 d’agost, es durà a terme el dinar de treball, que tindrà un preu de 10 € per persona. Per al segon dia, dilluns 18 d’agost, també està oberta la sol·licitud per al dinar de gala del dilluns, amb un preu de 28 € per persona.

Trobada Mundial de Penyes

En aquesta edició, la Trobada Mundial de Penyes estarà dedicada a la Masia i als jugadors que han sortit del planter del FC Barcelona, agafant el relleu temàtic del centenari del naixement de Nicolau Casaus, que va servir de fil conductor a la Trobada del 2013.

A més, i com cada any, s’han preparat nombroses activitats. Dins del mateix formulari, podreu fer les inscripcions per a aquestes activitats.

El 17 d'agost a la tarda es celebrarà el III Torneig de Cartes de ‘Botifarra’. La inscripció té un cost de 10 €, que inclou el sopar popular del mateix dia 17 al recinte de la Trobada Mundial. Cada penya podrà inscriure fins a un màxim de 4 parelles, ja que les places són limitades. A més, per al sopar popular, la resta de penyistes també s’hi podran inscriure.

Els més joves podran participar un any més al Torneig Penyes Futbol Games, que se celebrarà el dia 18 d’agost a la tarda, abans del partit del Gamper.

Com a activitat complementària, també podreu sol·licitar mitjançant el formulari invitacions pel Bus Turístic. Amb aquest bus podreu conèixer els llocs més interessants de Barcelona. Cada penya podrà obtenir fins a dues invitacions, que seran vàlides els dies 16 i 17 d’agost.

Per acabar, totes aquelles penyes que participeu a la Trobada i que vulgueu tenir un record d’aquesta, us haureu d’inscriure mitjançant el mateix formulari a l’Entrega de Records. Aquest acte es durà a terme a la carpa del recinte, com l’any passat, i atès que té un aforament limitat l’assistència màxima per penya serà de dues persones.

Per descarregar-vos el programa complet d'activitats, feu click aquí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut