Els quatre semifinalistes del Barça, en dades

Els quatre semifinalistes del Barça, en dades

Mascherano, Messi i Neymar Jr han estat titulars en els cinc compromisos jugats El ‘14’ blaugrana ocupa la segona posició de la competició de passades fetes

Mascherano, Messi, Alves i Neymar Jr són els quatre jugadors del Barça que encara competeixen per al Mundial. Un cop superats els quarts de final, és moment de fer balanç de les xifres que presenten cadascun d’ells fins a aquest punt.

Javier Mascherano. Ha estat titular en els cinc partits jugats i és un dels pocs argentins que no s’ha perdut cap minut de la competició. A més, ocupa la segona plaça del rànquing de jugadors amb més passades fetes (465), únicament superat per l’alemany Philipp Lahm (471). El ‘14’ culer també és el segon futbolista amb més passades bones (406).

Leo Messi. El capità de l’Argentina també ha sortit sempre d’inici i només va descansar en els minuts finals del partit contra Nigèria. Ha estat elegit en quatre ocasions ‘Man of the Match’ (‘Jugador del Partit’) i suma quatre gols, només dos menys que James Rodríguez, màxim golejador de la competició.

Dani Alves. El lateral ha disputat 390 dels 480 minuts que ha jugat la seva selecció. Només va perdre’s el compromís de quarts contra Colòmbia i forma part de la defensa més ben valorada del Mundial, la del Brasil, segons les estadístiques de la FIFA.

Neymar Jr. El davanter ha estat el líder de la ‘canarinha’ fins a semifinals. És el sisè jugador de tot el torneig que més ha rematat (18 cops) i també un dels que més ho ha fet a porta (13). Designat dos cops ‘Man of the Match’ i autor de quatre gols, la lesió patida en el tram final del partit amb Colòmbia li impedirà participar en la semifinal d’aquest dimarts contra Alemanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut