Neymar Jr agraeix el suport del món de l’esport

Neymar Jr agraeix el suport del món de l’esport

El brasiler ha enviat un missatge d’agraïment a través de la xarxa a tothom que li va enviar “tota l’energia positiva” Demana, a més, que tots els brasilers donin suport a la ‘canarinha’ a les semifinals del Mundial per poder ser a la gran final

Des del mateix moment en què es va confirmar la lesió de Neymar Jr a Fortaleza en el partit de quarts de final, el món de l’esport i les xarxes socials es van omplir de missatges de suport per al crac blaugrana. El ‘10’ brasiler va ser traslladat a l’hospital i més tard al seu domicili. Així doncs, viurà el partit de les semifinals entre el Brasil i Alemanya des de la distància. Unes hores abans, Neymar Jr ha fet públic el seu agraïment a través dels seus comptes a les xarxes socials. “No puc agrair tot l’afecte i els milers de missatges de suport que he rebut des de divendres”, comença dient el text.

A l’escrit, Neymar Jr reconeix que totes les mostres de suport “han fet els últims dies menys dolorosos”. A més, el brasiler també demana un suport absolut a la ‘canarinha’ en el partit de semifinals contra Alemanya: “Veuré el partit des de lluny, tornaré a ser un més entre els 200 milions d’aficionats i sé com n’és d’important per als jugadors el suport dels fans”.

La màxima il·lusió del crac blaugrana, ara per ara, és poder veure la selecció del Brasil a la final del Mundial de Maracanà del pròxim diumenge 13 de juliol. “Animem tots fins a l’últim segon perquè desitjo ser diumenge a l’Estadi amb els fans i els meus companys”, sentencia l’escrit de Neymar Jr, que està il·lustrat amb les cares dels integrants de la ‘verde-amarela’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut