Messi i Mascherano busquen la glòria Mundial

Messi i Mascherano busquen la glòria Mundial

Els dos blaugranes, intocables per a Sabella, volen aixecar la Copa del Món del Brasil a Maracanà amb la selecció argentina Al davant tindran una potent selecció alemanya que arriba a la final després de golejar l’amfitrió per 1 a 7

Després d’un mes de competició, el Mundial 2014 ha arribat al moment més esperat: la disputa de la gran final a l’estadi de Maracanà. A Rio de Janeiro, l’Argentina i Alemanya es jugaran un títol que podria ser la cirereta per a molts jugadors amb un currículum d’infart. Leo Messi i Javier Mascherano estaran a l’onze inicial d’Alejandro Sabella per mirar d’aixecar el títol que els falta al seu palmarès.

Dos puntals a l’‘albiceleste’

Els dos blaugranes han destacat durant tot el torneig com dos dels grans referents del combinat argentí. Leo Messi, pel seu desequilibri, els gols –en porta quatre– i la influència en totes les jugades d’atac; i Mascherano, per la seva jerarquia al mig del camp, el lideratge dins de l’equip i les intervencions defensives. Per a Sabella són dos intocables, i a Maracanà no hi faltaran.

El combinat argentí tindrà com a rival Alemanya, un dels equips que s’han mostrat més sòlids durant tot el campionat. Amb figures com Müller –autor de cinc gols–, Kroos, Klose –màxim golejador històric dels mundials– o Neuer a la porteria, els germànics són un conjunt molt difícil de batre. Una bona prova del seu poder com a equip és el resultat de la semifinal, en la qual va golejar per 1 a 7 al Brasil.

Solvència defensiva i poder en atac

Els números de les dues seleccions durant el Mundial reflecteixen en primer lloc la solvència defensiva. L’Argentina només ha rebut tres gols en sis partits, mentre que Alemanya n’ha encaixat quatre. En atac, en canvi, sí que hi ha diferències. L’‘albiceleste’ ha marcat vuit gols en els sis partits disputats, amb Messi com a gran protagonista, amb quatre gols. En canvi, el combinat germànic n’ha marcat 17, fet que suposa una mitjana de quasi tres gols per partit. Una dada afavorida per la golejada davant el Brasil a les semifinals.

Així doncs, Maracanà viurà un duel intens i apassionant entre dues grans seleccions. El FC Barcelona no hi faltarà: a la gespa, Messi i Mascherano buscaran la glòria Mundial, i a la grada, el president Josep Maria Bartomeu, el director esportiu Andoni Zubizarreta, el seu adjunt, Carles Puyol, i el vicepresident Carles Vilarrubí estaran fent-los costat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut