Macklemore es posa la samarreta del Barça

Macklemore es posa la samarreta del Barça

El cantant de rap nord-americà va fer part del seu concert del dissabte en el Cruïlla Festival amb la samarreta del Barça Amb el també músic Ryan Lewis ha participat en una campanya de Barça Fans que acabarà amb el sorteig d’una samarreta signada

El FC Barcelona va estar molt present en la jornada d’aquest dissabte del festival de música Cruïlla que s’ha celebrat a Barcelona. Una de les grans atraccions del festival era el cantant de rap Ben Haggerty, més conegut com a Macklemore, i el nord-americà va fer gran part del seu concert al Fòrum de Barcelona amb la samarreta del Barça. Es va declarar seguidor del Club, i no va dubtar en posar-se la samarreta blaugrana i onejar una Senyera mentre cantava els seus grans èxits.

[[BOTOVERMELL::MACKLEMORE++Contingut especial Barça Fans::https://fans.fcbarcelona.cat/detall/noticia/premium/macklemore-barcelonitza-el-cruilla-festival::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Macklemore, juntament amb el seu músic acompanyant Ryan Lewis, han participat en una campanya amb Barça Fans que acabarà amb el sorteig d’una samarreta signada pel cantant de rap. Alguns membres de Barça Fans, guanyadors d’un sorteig, van poder gaudir d’un ‘Meet & Greet’ amb els artistes, i després del concert es van mostrar molt satisfets amb l’experiència. A més, Macklemore va rebre una samarreta de mans del jugador del Barça de bàsquet Àlex Abrines.

Artista internacionalment reconegut

Macklemore és un dels cantants més reconeguts del panorama musical actual arreu del món. Alguns dels seus temes han estat grans èxits mundials, i no van faltar en el concert que va fer a Barcelona. En els premis Grammy del 2014, Macklemore i Ryan Lewis van guanyar quatre guardons. El tema ‘Thrift Shop’, que el va catapultar a la fama, va ser un dels més esperats a l’escenari del Fòrum, però tampoc hi van faltar ‘Can’t hold us’ ni molts d’altres.

A més dels seus temes més coneguts, el carisma sobre l’escenari i l’ambient festiu, Macklemore va posar-se la samarreta del Barça, va onejar la Senyera i va connectar per complet amb el públic assistent al Cruïlla Festival.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut