Javier Fernández arriba cedit al Barça B

Javier Fernández arriba cedit al Barça B

El jugador arriba procedent del Deportivo de la Corunya per a dues temporades i amb opció de compra És un futbolista ofensiu, tècnic i imaginatiu que acostuma a jugar per darrere del davanter centre

El FC Barcelona i el Reial Club Deportivo han arribat a un acord per a la cessió de Javier Fernández durant dues temporades al Barça B. Quan aquesta cessió finalitzi, el FC Barcelona podrà exercir una opció de compra. La signatura, que s’ha fet a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ha comptat amb la presència del directiu responsable del Barça B, Silvio Elías.

“Treballaré per aconseguir un lloc”

Després de formalitzar el seu nou contracte amb el FC Barcelona, el jugador gallec s’ha mostrat feliç d’haver signat pel Club: “Estic molt content i amb molta il·lusió per venir a un club tan gran com el Barça”. A més, ha afirmat que té confiança de fer les coses bé: “Arribo a un equip jove, amb alguns jugadors amb experiència a Segona Divisió, però treballaré per aconseguir un lloc”.

Creativitat a la línia de tres quarts

Javier Fernández Abruñedo, conegut com a ‘Bicho’, és un jugador imaginatiu, molt tècnic i imprevisible a la línia de creació. Habituat a jugar en totes les posicions de la línia de tres quarts, el menut futbolista es desenvolupa normalment per darrere del davanter centre i té l’habilitat de trobar sempre l’última passada.

El gallec es va formar al Rayo Sadense, l’equip del seu poble, que és a només 20 km de la Corunya, i amb 11 anys va passar a formar part del futbol base del Deportivo. Prové d’una família molt vinculada al futbol modest de Galícia, i ha estat internacional a les categories sub-16 i sub-17 de la selecció espanyola.

Fa dues temporades, amb només 16 anys, va tenir les primeres aparicions al filial, i va acabar sent habitual de les convocatòries. El tècnic del primer equip, Fernando Vázquez, l’observava amb atenció i finalment va tenir minuts a l’últim curs. En la primera jornada de Lliga va debutar al Las Palmas entrant al minut 88. Després de dues estones més en les jornades 2 i 3, va ser titular en l’onzena a Tenerife i va acabar participant en nou partits a la Lliga Adelante.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut