Recreativo de Huelva - FC Barcelona: Estrena victoriosa (0-1)

Recreativo de Huelva - FC Barcelona: Estrena victoriosa (0-1)

El Barça de Luis Enrique debuta amb un triomf a Huelva gràcies a un gol de Joan Roman Els 23 convocats han participat en un partit dominat amb autoritat pels culers

El Trofeu Colombino disputat pel Recreativo de Huelva i el Barça quedarà en el record com el primer de l’era Luis Enrique a la banqueta blaugrana. Un duel que s’ha decidit per un gol de Joan Roman a la segona meitat. Els visitants, amb majoria de presència de futbolistes del B, han portat el pes del partit, que també ha servit perquè debutés Ter Stegen (poc exigit).

Tres homes del primer equip han format part del primer onze de Luis Enrique (Masip, Montoya i Sergi Roberto). La resta (Edgar Ié, Bagnack, Grimaldo, Halilovic, Babunski, Munir, Adama i Dani Nieto), del filial. D’entrada, el dibuix 4-3-3 quedava ben definit. També s’entreveia la voluntat dels blaugranes d’assumir la iniciativa. El Barça dominava, amb constants detalls de qualitat i classe de Halilovic a la medul·lar, però li costava generar perill.

Tancava bé el Recreativo, tot i el dinamisme ofensiu dels homes de Luis Enrique. Un xut desviat de Montoya (min 29) i un altre de Halilovic aturat pel porter Sotres amb dificultats (min 32) han estat les millors opcions de gol del primer temps.

A la represa, el Barça ha aparegut amb onze canvis, entre els quals, els quatre del primer equip que no havien estat titulars: Ter Stegen, Bartra, Afellay i Deulofeu. Debutava, doncs, el porter alemany. L’equip sortiria més profund, amb un Deulofeu molt incisiu. L’extrem ha estat clau en el primer gol de la pretemporada culer. Al minut 66 ha desequilibrat per l’esquerra i el seu xut no el podia atrapar el porter. Un oportunista Joan Román firmava el 0-1.

Amb l’entrada de Dongou, els 23 convocats ja havien tingut la seva oportunitat. El matx s’havia convertit en un monòleg. La pilota només era del Barça, que controlava el tempo del partit. Això sí, en tot moment li seria difícil superar l’ordenada defensa del Recreativo. A última hora, abans d’emportar-se el trofeu cap a casa, Deulofeu ha enviat una canonada al travesser. Finalitzava així un debut amb bones sensacions i poques conclusions per extreure.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut