Jornada de canvis de rutina

Jornada de canvis de rutina

Pedro, Bravo i Song, entre els noms propis de la primer jornada de l’‘stage’ del Barça a Anglaterra A St. George's Park s'hi respira futbol pur i el Barça s'entrena en un camp amb les mateixes mesures i tipus de gespa que Wembley

Llarg i intens ha estat el primer dia d’‘stage’ del Barça a Anglaterra. El conjunt blaugrana ha viscut una jornada de canvi de rutina, ja que, fins ara, Luis Enrique havia dirigit tots els entrenaments de la pretemporada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

L’equip s’enlairava a les 10.30 hores de l’aeroport del Prat amb uns 26 graus de temperatura i aterrava a Birmingham dues hores més tard, amb uns vuit graus menys. Entre els més contents de l’expedició, un Pedro en el dia del seu 27è aniversari. No deixava de fer broma amb companys com Sergio Busquets o Jordi Alba.

També acaparava mirades Claudio Bravo. El xilè vivia el seu primer dia integrat a la disciplina de grup. I abans de començar l’entrenament de la tarda ha coprotagonitzat una de les imatges més esperades: la fotografia dels tres porters, amb Ter Stegen i Masip.

El que no ha pogut prendre part en la sessió ha estat Alex Song. El camerunès tornava a Barcelona poc després d’arribar a Anglaterra per uns assumptes personals. D’aquesta manera, Luis Enrique dirigirà 25 futbolistes durant l’‘stage’, 17 del primer equip i 8 del filial.

Ho farà en unes instal·lacions espectaculars, on es respira futbol pur. St. George’s Park agrupa dotze camps. El Barça s’entrena en el principal, amb idèntiques mesures i tipus de gespa que l’estadi de Wembley. Una autèntica catifa verda.

Tancada la primera jornada de feina a Anglaterra, el dimarts també es preveu atapeït: el Barça portarà a terme una doble sessió. La del matí serà oberta els primers quinze minuts als mitjans de comunicació acreditats, mentre que la de la tarda serà a porta tancada. Cal recordar que els aficionats no tenen accés als entrenaments.

Després de la sessió matinal, Ivan Rakitic oferirà la seva primera roda de premsa com a blaugrana més enllà del dia de la seva presentació.

 [[BOTOVERMELL::COMPRA++EL KIT D’ENTRENAMENT DEL FC BARCELONA::http://store.nike.com/es/es_es/pw/entrenamiento-fcb/1z13suhZd6m?CP=EUNS_BARCANEW_TRAINING ::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut