Bravo, Ter Stegen i Masip, a punt

Bravo, Ter Stegen i Masip, a punt

Amb l’arribada de Claudio Bravo, Luis Enrique ja pot començar a treballar amb els tres porters de la plantilla

L’estada a St. George’s Park permetrà a Luis Enrique començar a treballar amb els tres porters que tindrà el FC Barcelona per afrontar la temporada 2014/15. De fet, la porteria és la posició de camp que presenta més cares noves. Valdés, Pinto i Oier han deixat el seu lloc a Ter Stegen, Bravo i Masip.

Masip i Ter Stegen van estar entre el grup de jugadors que ja es van poder incorporar als entrenaments des del primer dia, el 14 de juliol. Claudio Bravo s’hi ha incorporat aquest dilluns perquè va disputar el Mundial fins als vuitens de final, quan la selecció xilena va caure eliminada davant el Brasil als penals.

Possible debut a Niça

En el partit de dissabte a Niça, Luis Enrique podrà triar per primera vegada entre els tres porters, i podria fer debutar Bravo com a blaugrana. Cal recordar que, en el primer partit amistós amb el Recreativo de Huelva, Ter Stegen i Masip es van repartir els minuts jugant una part cadascun.

 [[BOTOVERMELL::COMPRA++EL KIT D'ENTRENAMENT DEL FC BARCELONA::http://store.nike.com/es/es_es/pw/entrenamiento-fcb/1z13suhZd6m?CP=EUNS_BARCANEW_TRAINING ::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut