El futbol sala començarà el 4 d’agost

El futbol sala començarà el 4 d’agost

A més d’Andorra, l’equip es desplaçarà fins a Indonèsia per jugar tres partits amistosos

Els homes de Marc Carmona començaran el curs 2014/15 dilluns, 4 d’agost, que serà quan es doni el tret de sortida per a un equip que vol tornar a ser el dominador del futbol sala, com en els darrers anys. Després de caure a les semifinals de l’LNFS, el conjunt ha disposat de gairebé dos mesos per descansar i carregar piles davant d’una temporada que es preveu emocionant i amb el repte de conquerir la UEFA Futsal Cup per tercera vegada a la història de la secció.

L’equip començarà amb proves mèdiques el 4 i el 5 d’agost i el divendres 8 pujarà a Andorra per estar-se al país dels Pirineus fins al 13 d’agost. Després d’uns dies d’entrenament a la Ciutat Esportiva l’equip disputarà un matx davant de l’Aspil Vidal Ribera navarrès. Per a la tercera setmana de la pretemporada culer el Barça ha arribat a un principi d’acord per fer un viatge a Indonèsia per jugar tres partits amistosos.

Gira asiàtica

Els blaugranes sortiran el 19 d’agost de visita a terres asiàtiques i s’estaran a Jakarta fins al 25, que tornaran a Barcelona. Durant aquests dies els jugadors de Marc Carmona disputaran un total de tres partits contra equips locals i faran un entrenament a portes obertes amb jugadors i aficionats al futbol sala del país del sud-est asiàtic per donar-hi a conèixer els secrets d’aquesta disciplina entre els jugadors, entrenadors i seguidors d’aquest esport.

A la tornada, els blaugranes jugaran un partit amistós contra el tot just ascendit Llevant UD DM, i els dies 4 i 5 de setembre participaran en la primera competició oficial de la temporada 2014/15, la Copa Catalunya, en què es veuran les cares davant de l’Hospitalet Bellsport a les semifinals de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut