El Barça s’estarà a Encamp fins al dimecres 13

El Barça s’estarà a Encamp fins al dimecres 13

Encamp torna a ser el lloc triat per fer una estada de pretemporada L’equip s’estarà sis dies a terres andorranes

Els homes de Marc Carmona es desplaçaran avui fins a Encamp (Andorra) per afrontar la segona fase de la preparació de la pretemporada. Aquests primers dies la preparació s’ha realitzat al Palau Blaugrana, en sessions físiques però amb la pilota sempre com a protagonista.

Els blaugranes s’estaran a Encamp fins al dimecres 13 d’agost. Durant aquests dies l’equip s’entrenarà cada dia al matí i a la tarda i fins i tot hi haurà entrenaments triples, amb sessions de carrera per les muntanyes pirinenques. Els entrenaments combinaran la part més física típica d’aquesta època de l’any amb la part més tàctica que vol imposar el preparador culer a l’equip.

Encamp, un clàssic culer

De manera habitual durant els darrers anys les seccions del FC Barcelona han viatjat fins al país dels Pirineus per preparar-se per a les dures temporades que han d’afrontar. Les facilitats que ofereix Encamp als equips professionals blaugrana són ideals per encarar aquest tram de la pretemporada, i l’alçada i la temperatura a Encamp són elements clau per als equips.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut