El Barça B torna a exercitar-se a la Ciutat Esportiva

El Barça B torna a exercitar-se a la Ciutat Esportiva

L’equip d’Eusebio Sacristán ha tornat als entrenaments a Sant Joan Despí després d’una setmana de 'stage' a Navata A la sessió matinal s’han incorporat Edgar Ié i Halilovic, mentre que a la de la tarda el croat ha tornat amb el primer equip

Després d’una intensa setmana de treball a les instal·lacions de Torremirona i de disputar dos partits amistosos contra l’Escala i l’Olot i un partit d’entrenament amb el Navata, el Barça B d’Eusebio Sacristán ha tornat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Avui, dilluns, els jugadors del filial han fet una doble sessió per continuar agafant la forma física i els conceptes tàctics que els demana Eusebio, tot preparant l’amistós de dimecres contra el Lleida a les 19 hores a Sant Joan Despí.

Edgar Ié i Halilovic tornen al B

A la sessió matinal d’aquest dilluns la gran novetat ha estat la presència d’Edgar Ié i Alen Halilovic, que fins ara estaven treballant amb el primer equip de Luis Enrique. Tant el portuguès d’origen guineà com el croat s’han exercitat amb normalitat a les ordres d’Eusebio Sacristán, tot i que a la sessió de la tarda Halilovic ha tornat a entrenar-se amb el primer equip de Luis Enrique.

Setmana amb dos amistosos

Aquesta és la penúltima setmana d’entrenaments a la Ciutat Esportiva abans d’encarar l’inici de la Lliga el dissabte 23 d’agost a Pamplona. Després de la doble sessió d’aquest dilluns, el filial té a l’agenda dos partits amistosos programats per a aquesta setmana. El primer serà dimecres a les 19 hores al camp 7 de la Ciutat Esportiva, mentre que el segon serà davant el Llagostera dissabte també a les 19 hores. Tots dos partits són d’entrada gratuïta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut