Tibor Pleiss, l’última incorporació del bàsquet: “Ho donaré tot pel Barça”

Tibor Pleiss, l’última incorporació del bàsquet: “Ho donaré tot pel Barça”

El nou pivot del conjunt de Xavi Pascual explica en la primera entrevista a Barça TV i fcbarcelona.cat que està “molt motivat” L’alemany afirma que fitxar pel Barça és “un pas més molt important” en la seva carrera i que espera “ajudar l’equip”

Tibor Pleiss és l’última incorporació del Barça de bàsquet. Arriba procedent del Laboral Kutxa per completar el joc interior blaugrana amb 24 anys, i en la primera entrevista a Barça TV i fcbarcelona.cat assegura: “Venir al Barça em provoca un sentiment de molta alegria, perquè és un dels millors clubs del món”. A més, l’alemany té clar que signar pel conjunt blaugrana és “un pas més molt important” en la seva carrera professional, i afegeix: “Ho donaré tot pel Barça”.

El pivot es mostra segur a l’hora de parlar de la seva aportació al joc de l’equip: “Estic molt motivat, sóc un lluitador i crec que puc aportar molt a l’equip”. En aquest sentit, ens fa tres pinzellades del seu estil de joc i de quines són les seves característiques com a jugador. “Sóc llançador i també passador. En els últims anys m’he desenvolupat tant en atac com en defensa”, comenta Pleiss.óc llançador i també passador. En els últims anys m’he desenvolupat tant en atac com en defensa

El nou pivot blaugrana explica també en quins aspectes ha millorat durant la seva etapa al Baskonia: “A Vitòria vaig tenir l’oportunitat de rebre moltes pilotes, això m’ha donat experiència com a atacant i, en definitiva, m’ha fet millor jugador”. L’alemany no només es defineix a dins de la pista: “Fora del camp m’agrada parlar molt amb els companys i tinc bona relació amb ells”.

Per últim, Pleiss recorda el pas d’un altre alemany molt recordat pel Palau Blaugrana, Patrick Femerling. “És d’una generació anterior, em va ajudar molt en els meus inicis quan jugava amb la selecció i sempre m’ha fet costat en tot”, recorda el nou pivot blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut