Barça B – Llagostera: Derrota al descompte (1-2)

El filial perd el seu segon partit de pretemporada després que el Llagostera hagi remuntat amb un gol de Patric en pròpia porta i un de Tarradellas al descompte

Mala sort per al Barça B en l’últim partit abans de l’inici de la Lliga. Els d’Eusebio, que han jugat al Miniestadi contra el Llagostera, han perdut el seu segon partit de pretemporada després de veure com els han remuntat un gol inicial de Dongou. Patric, en pròpia porta, i Tarradellas, al minut 90, han donat el triomf als gironins.

Primera part molt diferenciada, amb un inici més dominat pel rival però que, de mica en mica, ha vist com el conjunt d’Eusebio ha anat sentint-se més còmode sobre el terreny de joc i ha generat clares ocasions abans d’arribar al descans.

Sergio León, quan encara no s’havia complert el primer minut de partit, ha pogut obrir el marcador però el seu xut ha fet que Ortolá s’hagués de lluir amb una gran intervenció que ha desviat a córner. El Llagostera s’ha mostrat més encertat en aquesta arrencada i ha disposat de tres ocasions més, en què de nou el porter blaugrana ha tornat a estar magnífic a l’hora d’esvair el perill.

El Barça B s’ha trobat un conjunt gironí que els ha pressionat molt bé. Però a poc a poc, a través de la força de Dongou, el filial blaugrana s’ha anat apropant a la porteria del Llagostera. Al minut 25 els blaugranes han disposat d’una doble oportunitat per marcar l’1 a 0. El xut de Dongou l’ha desviat el porter René i el refús l’ha agafat Javi Fernández. El seu xut, però, ha anat a córner. Abans del descans el davanter camerunès ha disposat d’una segona oportunitat que de nou ha obligat René a lluir-se.

A la represa el Barça B ha continuat amb el domini de la pilota, tot i que no ha estat fins al minut 58 que ha arribat el gol. Ha estat Dongou, que, després d’una centrada de Sandro, no ha fallat davant el porter i ha fet pujar l’1 a 0. Halilovic ha pogut ampliar distàncies però el seu xut de falta ha sortit desviat pel pal esquerre del porter. Babunski, que ha entrat per Dongou, també ha pogut marcar però la seva rematada, després d’una boníssima centrada de Sandro, ha anat massa amunt.

L’empat del Llagostera ha arribat a la sortida d’un córner quan Patric s’ha introduït la pilota a la porteria defensada a la segona part per Suárez. Han pogut fer el segon en una ràpida contra conduïda per Sergio León, però aquest ha arribat quan tothom es pensava que el partit acabaria en empat. Ha estat al minut 90 després que la centrada de l’exblaugrana Pitu l’ha rematat Tarradellas al fons de la porteria del Barça B.

Amb aquest partit el Barça B acaba la pretemporada amb un balanç d’un triomf (l’Escala), un empat (Lleida) i dues derrotes (Olot i Llagostera).