Obres de millora a l’Estadi coincidint amb l’estiu

Obres de millora a l’Estadi coincidint amb l’estiu

El Club ha enderrocat les taquilles del Gol Sud per ampliar l’esplanada, ha reformat 23 punts de restauració i està urbanitzant els espais exteriors del Picadero

El FC Barcelona ha aprofitat els mesos d’estiu, en què l’activitat del primer equip i les seccions s’atura, per dur a terme tot un seguit d’obres de millora i reforma en diferents indrets de les instal·lacions del Camp Nou. En aquest sentit, el Club ha fet dues grans actuacions que han afectat la zona de les taquilles del Gol Sud, per una banda, i l’espai exterior de l’antic Palau Blaugrana 2 a tocar de l’avinguda Arístides Maillol, per l’altra.

Dilluns, i coincidint amb el primer partit al Camp Nou de la temporada 2014/15 amb motiu del Trofeu Joan Gamper entre el FC Barcelona i el Club León, els seguidors podran veure com durant aquest estiu s’han fet obres al Gol Sud de l’Estadi. En concret, s’han enderrocat les taquilles d’aquesta zona per ampliar l’esplanada. Fins ara el punt situat davant la porta 49 era el més estret de l’anella de circulació. Amb aquesta millora s’han guanyat 10 metres i, per tant, ara l’amplada és de 21,30 metres.

Les obres no només agilitzen l’accessibilitat dels socis i aficionats del FC Barcelona, sinó que també busquen evitar el coll d’ampolla que es produeix en partits de molta afluència de públic i en què també hi ha un gran nombre de seguidors de l’equip rival que accedeixen a l’Estadi per la zona del Gol Sud.

L’exterior del Picadero

Una altra de les obres que s’estan duent a terme aquest estiu, i que en aquest cas finalitzaran a finals de setembre, són les que tenen lloc a la zona exterior del Picadero, també conegut com a ‘antic Palau Blaugrana 2’. El Club està urbanitzant aquest espai amb intervencions de pavimentació, jardineria, il·luminació, mobiliari urbà i tractament de la façana. La millora també comporta salvar el desnivell existent entre l’accés 15 i la zona a urbanitzar, mitjançant una rampa i escales accessibles. I s’està instal·lant un elevador vertical per facilitar l’accés a la zona de penyes, situada a la planta soterrani de l’antic Picadero. Les obres també comportaran la col·locació d’un nou tancament en què s’endarrerirà l’actual fins a alinear-lo amb el que hi ha a l’accés 15. Això significarà que hi hagi més espai públic a la vorera.

La remodelació d’aquest espai exterior correspon a la quarta fase d’una intervenció que es va iniciar amb la remodelació de l’edifici que actualment ubica la Seu Social i l’Auditori 1899. En altres fases es va crear l’espai de penyes, es va actuar en l’accés 14 i es van construir unes noves taquilles principals del Club.

Nous punts de restauració

El FC Barcelona també ha remodelat els punts de restauració situats a la Tribuna Principal i el Lateral del Camp Nou. Són un total de 23 punts, 13 a Tribuna i 10 al Lateral, que estrenen nova imatge i també organització. I és que s’ha intentat sectoritzar els espais dividint la venda en ‘snacks’, begudes i entrepans. L’objectiu principal és millorar l’atenció i reduir les cues.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut